Prodloužení kabeláže
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Prodloužení kabeláže
Potřeboval bych poradit jak bezpečně prodloužit repro kabely k panasoniku SC-AKX710
mají speciální konektor
mám stůl 2m mezi dvěma širokýma komodami a rád bych tyto repro dal na ně ale bohužel mi nedosáhnou
existuje nějaký způsob prodloužení na záruku?
mají speciální konektor
mám stůl 2m mezi dvěma širokýma komodami a rád bych tyto repro dal na ně ale bohužel mi nedosáhnou
Re: Prodloužení kabeláže
Tu věž neznám, ale je tam předpokládám obyčejná dvojlinka s nějakými jejich vlastními konektory, ne? Cvaknout, odizolovat, napájet mezi obě části drátu prodlužovací drát podobného ražení :) Pokud si netroufáš na pájení, bude to fungovat i s čokoládou nebo wago spojka...
MacBook Pro 14" 2021
RaspberryPi 3B + Conbee II + Philips Hue + IKEA Tradfri + Home Assistant
Synology DS213j
Průša Mini
IoT je závislost
RaspberryPi 3B + Conbee II + Philips Hue + IKEA Tradfri + Home Assistant
Synology DS213j
Průša Mini
IoT je závislost
Pokud mají speciální konektor, tak podle něj třeba sehnat "prodlužovačku", to je elegantní řešení.derclown píše:Potřeboval bych poradit jak bezpečně prodloužit repro kabely k panasoniku SC-AKX710
mají speciální konektor
Jinak pokud chceš "prasácký" řešení, tak sehnad stejný kabel, který se prodává v metráži, někde za konektorem kabel přestřihnout a nastavit o kolik potřebuješ a připájet a zaizolovat.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS GeForce RTX 3070 Noctua OC Edition; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Pozadavek byl zachovat zaruku, takze cvakani, odizolovani a pajeni nepripada v uvahu, i kdyz technicky
je to nejjednodussi. Bohuzel jsou tam 4 draty, ne pouze 2.
Pokud nema dojit k poskozeni je nutne sehnat konektory co tam pasuji - samce i samici a vyrobit prodluzovaci kabely.
Nebo se zeptat Panasonicu zda neexistuji tovarni vyroby.
je to nejjednodussi. Bohuzel jsou tam 4 draty, ne pouze 2.
Pokud nema dojit k poskozeni je nutne sehnat konektory co tam pasuji - samce i samici a vyrobit prodluzovaci kabely.
Nebo se zeptat Panasonicu zda neexistuji tovarni vyroby.
- HappyMental
- Level 4

Tohle by mohlo být ono: https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... mainSearch
Nebo pokud máš 3D tiskárnu tak by to možná šlo vyrobit s kabelem na metráž, kontakty uvnitř budou hádám něco ve stylu jako jsou u pojistek v autě, nevzpomenu si jak se ten typ jmenuje.
Nebo pokud máš 3D tiskárnu tak by to možná šlo vyrobit s kabelem na metráž, kontakty uvnitř budou hádám něco ve stylu jako jsou u pojistek v autě, nevzpomenu si jak se ten typ jmenuje.
I use Arch BTW
Ty vypadají jako placaté plíšky tady jsou kulaté
Možná by sis mohl dát trochu tý práce a vyfotit nám to, to pomůže třeba víc než jen řeči kolem
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS GeForce RTX 3070 Noctua OC Edition; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Zmer ty konektory, podle toho lze najit jake tam patri, AliExpress ma velkou nabidku, ale je treba znat rozmery.
Nikdo z nas nevi, jake konektory jsou na tech kabelech, na fotkach pristroje je jen jak vypada
port kam se zapojuji.
Nikdo z nas nevi, jake konektory jsou na tech kabelech, na fotkach pristroje je jen jak vypada
port kam se zapojuji.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 4302 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od SGvagon