Nastavení DVB VIEWER.

...

Moderátor: Mods_senior

Zamčeno
mmmartin
Moderátor

Nastavení DVB VIEWER.

Příspěvek od mmmartin »

V DVB Vieweru mám v menu Nastavení > Možnosti > Nahrávky > v rámečku Akce vybranou jako Výchozí akci položku Nahrát. Přesto se do časovače pořady, vybrané v EPG k nahrávání, ukládají s položkou Naladit kanál, takže je nutné v časovači tuto položku opravovat. Stejně tak se časovače nepřenáší vybraná Akce po skončení nahrávání. Hledal jsem v menu, jestli tam není ještě další místo, kde je nutné tyto volby potvrdit, ale nic jsem nenašel.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
childa
nováček

Re: Nastavení DVB VIEWER.

Příspěvek od childa »

Musíš při odesílání z EPG kliknout na ODESLAT DO PVR ne na NAPLÁNOVAT. Pak by se to mělo zobrazit, jak to máš nastavené.
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Znova jsem si přečetl nápovědu v záhlaví EPG a tam se praví:
epg.jpg
Vše vysvětlují poslední dvě věty. Takže problém zřejmě nemá řešení a děkuju alespoň za postrčení směrem k tomuto poznání.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
childa
nováček

Příspěvek od childa »

Řešení je právě v těch dvou akcích, i v té nápovědě to je jasně napsáno. :-) Odeslat do PVR = nahrát dle nastavení a naplánovat = naladit kanál. Pak to musíš nastavit sám. Já s tím nemám problém. V nastavení mám uloženo nahrát a po skončení hibernovat PC a při vybrání odeslat do PVR se mi to automaticky nastaví takto, a u položky naplánovat mám vždycky naladit kanál a po skončení je výchozí položka žádná akce. To jak to máš nastavené uvidíš, když otevřeš položku časovač, tak tam je vidět, jak jsou nastavené akce.
screen.jpg
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

AHA! Ta věta má dva různé výklady, já jsem si samozřejmě vybral ten špatný. Chápal jsem to tak, že odeslat do PVR slouží jen pro zahájení záznamu už běžícího pořadu a ono to u ještě neběžícího pořadu vloží do fronty s nastavenými parametry. Děkuju! :thumbup: Problém vyřešen!
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nastavení PC a monitoru na hry
    od Fargotroniac » » v Problémy s hardwarem
    9 Odpovědi
    5817 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Fargotroniac
  • Putty na win - nastaveni pisma
    od L.L » » v Programy ke stažení