Externí HDD
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Externí HDD
Ahoj kopil jsem si externí HDD od verbatim s 500GB.Chtěl bych zálohovatcelý systém na EX.HDD ale nevím jak na to sos
Děkuji mocinky za odp...
Re: Externí HDD
Zálohovacích programů je celá řada, já používám Norton Ghost k naprosté spokojenosti. Dej si do Googla Záloha systému a budeš mít možnost si vybrat z řady odkazů.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
dikec to vim ale este sem nenarsazil na zálohu celyho systemu pokusimse odepisu jak to dopadlo dikec
Děkuji mocinky za odp...
HDClone 3.2.10-kopíruje obsah pevného disku na jinou jednotku. Pracuje na úrovni fyzické vrstvy.zip
HDCopy 2.104 FW 0,12MB udělá identickou kopii jednotlivých sektorů na HDD.exe
HDCopy 2.104 FW 0,12MB udělá identickou kopii jednotlivých sektorů na HDD.exe
Tak zrovna zmíněný Ghost udělá bootovací zálohu, takže při havárii systémového disku připojíš nový, nabootuješ z DVD se zálohou a obnovíš systém v původní kráse.Kuboucek píše:dikec to vim ale este sem nenarsazil na zálohu celyho systemu...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Takže když pomocí tohohle programu disky s OS a vším okolo překopíruju na jinej, ten původní zformátuju a pak to z tý zálohy zase komplet nahraju zpátky, vše mi poběží jako předtím bez toho abych musel cokoliv navíc dělat...?X píše:HDClone 3.2.10-kopíruje obsah pevného disku na jinou jednotku...
A ještě bych se chtěl zeptat jestli někdo máte zkušenosti se zálohou co je ve Vistách(Home Premium) a nebo v TuneUp Utilities 2008...
Díky
Co myslíš tou zálohou v tuneup? Registry? S těmi je to vždy ošemetné, ale funguje to... jinak co se týče disků, na data vždy kupuju Seagate, protože pak máš možnost stáhnout discwizard a ten je právě na zálohy a můžeš ho upgrejdovat u Acronics na True image (je kompletnějsí) a je použitelný na všechny disky pak. Na systém zásadně rychlé disky od Westernu.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Mělo by, protože to je kopírování 1:1, bit po bitu i s boot sektory ...
Ok... no to sem zvědavej. A jestli ne táák...

A ještě sem našel, že tu mám Nero BackItUp. Ví někdo o tom, že by to bylo dobrý?!
A ještě sem našel, že tu mám Nero BackItUp. Ví někdo o tom, že by to bylo dobrý?!
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Použivam Acronis true Image je to špičkovej program s jěšte pár dalšíma funkcema, ale neni zadarmo
Tak jsem ještě narazil na toto: Drive Backup Express 9...
Má s tím někdo zkušenost?
Má s tím někdo zkušenost?
Pomocí Visty HP můžeš zálohovat pouze soubory, Záloha systému funguje až v Ultimate / možná ještě v Business???/.
Jinak u mě vede Acronis.
Jinak u mě vede Acronis.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 8637 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od standacich