Zdravím, mám dotaz: Jsem k síti připojen přes router. Všechno funguje skvěle, jen se softwarem P2P (Win MX) mám problém. Když jsem byl připojen přímo, problémy nebyly. Od té doby, co mám router, Win MX skoro nechodí. Nevíte někdo, co v něm nastavit, aby začal chodit? Zkoušel jsem tam (v tom Win MX) popřepínat už všechno možné. Díky.
No, nevím jak u WMX. ale u DC++ se lze přepnout do pasivního módu.
Pokud ani tohle nezabere tak je možné že router nepropouští určité pakety směrované na určitý port. Nebo určitý port blokuje třeba firewall na tvém počítači.
to Cooker:
možná by pomohlo, kdyby jsi nám napsal, co máš za router
+ souhlas se Sovičkou, router může být nesprávně nastavený (nebo vůbec) co se propustnosti týče..
Díky za odpovědi. Router je Trust 340. Zkusil jsem ho vyřadit a WinMX začal okamžitě chodit. Jenže já nemohu být trvale připojen přímo bez routeru. Zkusil jsem v tom routeru i vypnout firewall, to také nepomohlo. Je zajímavé, že třeba KaZaA chodí, ale WinMX ne.
Tak o tomto routeru jsem zmínku nikde nenašel, zato však mám pro tebe adresu:
http://homepage.ntlworld.com/j.buchanan ... uters.html koukni se - je to nastavení WinMx na různé typy routerů, třebas z toho vyčteš něco zajímavého
No, díky moc, zatím jsem na to koukal zběžně a jsou podobná, ne-li stejná nastavení, jako v mém routeru. Jakmile budu mít chvilku, mrknu na to podrobněji. Díky, jseš šikovnej!
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a adresář síť tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi vznikaji na...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.