Myslím si že PC a příslušenství v ceně 47k je za 28 super cena. Nechci to prodávat na bazosi už jen z toho důvodu že tam nakupujou fakt jen sasci. Nějakou tu péči jsem tomu PC povenoval a nerad bych aby to skončila u nějakýho trouby. PC je tak 2mesice hraný , pak se narodila dcera a od té doby jsem na to jen četl mejly. Jak říkám , myslím si že na to v jakým je stavu a jakou péči dostal je to super cena.
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom MOUSE:Razer DeathAdder Chroma AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
mám stažené věci z vebu na flešce na nejnovější BIOS ale všechny navodi jsou s rozhraním BIOSu do toho se já ale ani nedostanu co stim mám tam ze zadu knoflík kdo mi dokáže poradit
Poslední příspěvek
Co nejblíže k knoflíků slozim PC je to tak 5 min počkám raci ještě chvíli a uvidím
Dodatečně přidáno po 1 hodině 16 minutách 45 vteřinách:
Je to děkuji bohové sem rád že stále držíte i kdis st mi zrušili můj první účet
budu stavět pc s rtx 5090 a přemýšlím, jak je to ve hrách s výkonem mezi ryzen 9 9950x3d a ryzen 7 9800x3d.
spotřebu a pár tisícovek navíc za r9 neřeším.
Monitor mám 57 Samsung Odyssey Neo G9 kde mi většinou kromě hry běží internetový...
Poslední příspěvek
Pokud je to čistě gaming. Tak 9800X3D. Těch 8 jader těm hrám občas chutná víc. Když neplánuješ žádný rendering a složitější práci tak není o čem.
Dobrý den koupil jsem už druhý zdroj do dvouch tisíc. Ale ani jeden zdroj neměl konektory co potřebuji. Hodil bych plánek základových ale velikostní formát nesedí. Konektory o kterých mluvím jsou cpu pwr1 pwr2 děkuji za radu 650w max
Dodatečně...
Poslední příspěvek
Tenhle byl spravne:
Jako pridavne napajeni procesoru zapoj pouze ten 8PIN.
Zdravim. Moja krivka na CPU coolera bola upravena na celkom slusny pomer, je tam 7 bodov.
Moj CPU ma v IDLE 50-53 stupnov. Chladic som namontoval poriadne, aj dal dost pasty.
V izbe mam teplotu 23-25 stupnov.
Pozeram sa momentalne na teplotu a mam...
Poslední příspěvek
Teploty jsou ok, větráky klidně přidat můžeš. Tím nic nikdy nezkazíš. (pokud je nedáš obráceně :D)
Udělej si to nějak takhle jako je na obrázku a budeš v pohodě.
Spodní dávat nemusíš. Stačí nahoře a vepředu.
Doporučuji tyhle větráčky:
k tomu...
Pořídil jsem si notebook a chci poladit jeho provozní vlastnosti, ovšem zjistil jsem, že nemůžu najít software pro současné laptop Ryzeny (Ryzen Master je jen pro desktop a Ryzen Controller skončil někde u generace 4000). Nemá někdo něco ozkoušeno?...
Poslední příspěvek
Díky!
Pouzil jsem a docela to zkultivovalo provoz... minimalne to prestalo hucet jako letadlo na idle ve windows, takze fan curve a i teplotni vlastnosti jsou o dost lepsi (okolo 60 stupnu misto 90 skoro bez zatizeni).