@echo off cd C: rd /S /Q recycler F: rd /S /Q recycler G: rd /S /Q recycler echo Program ukončil svou činnost... pause
pak restartuj PC.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Kontrolu jsem provedl přesně jak radil Pic. Udělal jsem i to co jsi psal ty Frediku ale bez výsledku. Tohle mi vyjelo po spuštění. Pak následoval restart a stále to samé
Tak to máš sakra rychlý PC - odeslal jsem v 17.47 a Ty jsi udělal kontrolu i ten skript a odpověděl v 17.52.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pici já to udělal hned při tvé první radě. Ne dnes.Já chci pomoct a dělám vše co mi píšete. Kdybych si bral Vaše rady na lehkou váhu tak sem ani nepíšu.
Bylo to o str výš A psal jsi tohle:Zkus vyčistit PC a to všechny disky ve Windows, pak Ccleanerem, opět všechny disky a nakonec dej (opět u všech disků v PC) kontrolu disku a případnou opravou chyb. A neříkej, že jsi to vše již udělal/a a nepomohlo to. A ještě dotaz, neměnil/a jsi účet v PC a pak přesunoval/a některé soubory? Vše dělat jako admin!
Tak promiň, nezmínil jsi se, že to nepomohlo, jen jsi odpověděl na poslední větu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pánové díky všem. Já blbec zapoměl restartnout comp. teď po restartu je vše jak má být. Děkuji všem kteří se snažili a hlavně mi pomohli. Smekám před všemi.
Abych nespamoval dalším topicem - obdobný problém, mazal jsem skrze program unlocker starý systém (běželo to cca 8 hodin přes noc) a z nějakého nepochopitelného důvodu to šlo do koše, místo aby to konečně zmizelo, v koši je teď statisíce souboru (to ani nespočítá), když kliknu na ploše na koš pravým, tak se sekne explorer a spadne, když koš otevřu, tak se nekonečně načítají soubory, dal jsem tedy přes nástroje koše vysypat koš a opět jede počítání, jsem u 80 000 položky a je jich tam fakt tak 4x víc, už jsem to jednou zkoušel a pak to stejně spadlo.. Lze nějak vysypat koš přes příkaz v cmd třeba? Ja vygooglil $RECYCLE.BIN ale nějak mi to nejede.. :( Díky
Chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost, jak nainstalovat Windows 11 na notebook Asus GL753VE, při instalaci na mě vyskočí hláška: Procesor se v tuto chvíli nesplňuje požadavky na systém Windows 11”
V ntb je CPU: Intel Core i7 7700HQ...
Poslední příspěvek
Pouzit Rufus.
Rufus stahne ISO a upravi ho tak, aby nekontroloval TPM 2.0, RAM ani SecureBoot.
Znamemu instalace take neprosla v pihode, ma ji upravenou stejnym zpusobem.
Samozrejmne muze kdykoliv prijit aktualizace Windows 11, ktera na...
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...