Kupuji novou TV
Moderátor: Mods_senior
Kupuji novou TV
ZDravím, chtěl bych poprosit zda by jste nedoporučili nějakou TV do 10 000,- kupuji ji hlavně kvůli sportovním přenosům, netflixu a také bych chtěl aby tam naplno beželi hry na budoucí PS5... Díky :)
Re: Kupuji novou TV
cokoliv 4K 55" od samsung/LG/panasonic
rok 19/20.
cena 10-14 K
vybirej TV s LAN a pak dle designu
ja bych vzal panasonic, neni moc smart = vyhoda.
vsechny 3 maji vlastni "operacni system", v obchode zkus, co ti nejvic vyhovuje a ma nejlepsi odezvu.
rok 19/20.
cena 10-14 K
vybirej TV s LAN a pak dle designu
ja bych vzal panasonic, neni moc smart = vyhoda.
vsechny 3 maji vlastni "operacni system", v obchode zkus, co ti nejvic vyhovuje a ma nejlepsi odezvu.
Opravdu nechápu lidi, co když už musí hrát na PS/XB, tak chtějí hrát na 50Hz panelu (vzhledem k ceně), hraješ snad jen adventury, skákačky?
Máš na opici, musíš mít na banány.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
U LG bych si dal pozor na RGBW, u TV a filmu to asi nevadi, u PS5 uz by mohlo.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ja bych to zas tak nehrotil... to ze to nechapes ty, neznamena ze jim to vadi.Karrex píše:Opravdu nechápu lidi, co když už musí hrát na PS/XB, tak chtějí hrát na 50Hz panelu (vzhledem k ceně), hraješ snad jen adventury, skákačky?
Ja si pamatuju kdyz jsem zacinal hrat na pentium MMX a pulka her se mi sekala a bylo mi to jedno.
Spousta lidi neni proste tak narocnejch... ja koneckoncu hraju na PS4 a TV od samsungu z roku 2019 taky a nemam s tim problem. A to rozdil mezi 144hz a 60hz panelem vidim taky.
Uprimne ne kazdej ma 20k+ na televizi, takze pokud chce tv do 10k stejne do toho tolik penez neda...
Myslim ze dvorak to shrnul vcelku.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
peta501: Píše, že chce naplno využít PS5, s 50Hz?
Ále...
Sestava v profilu.
to ja si nevsiml... to je fakt...
Tak ma to byt televize do 10 tisic.
Fake 100 Hz panely nejsou o moc lepsi nez 50 Hz.
Na lepsi nejsou penize.
Fake 100 Hz panely nejsou o moc lepsi nez 50 Hz.
Na lepsi nejsou penize.
Jasne, ale na plno do 10kKarrex píše:peta501: Píše, že chce naplno využít PS5, s 50Hz?Ále...
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Ktera 100 Hz TV stoji pod 10 tisic ?
A myslim skutecne 100 Hz, ne 50 Hz panel oznaceny jako 100 Hz ktery ma dle specifikaci
jen 50 Hz a nejake vylepsovaci funkce.
A myslim skutecne 100 Hz, ne 50 Hz panel oznaceny jako 100 Hz ktery ma dle specifikaci
jen 50 Hz a nejake vylepsovaci funkce.
Já jsem kupoval před vánocemi 100 Hz Samsung UE55RU8002 za 11000, ale to byla akce a běžná cena se drží už víc něž rok na 17000.