v e-shopu Tisknulevne.cz sem si koupil plnící sadu do náplní, podle návodu sem originální náplně naplnil a vyzkoušel tisk, všechno bylo ok!
ale dneska sem chtěl něco tisknout a problém je na světě .. hlásí mi to že došla Azurová barva ale přitom náplň je plná, v návodu u plnící sady psali že je třeba vypnout automatickou kontrolu hladiny inkoustu.. to sem udělal hned po zapnutí tiskárny jak sem před pár dny doplnil prázdné náplně ale dneska mi to znovu hlásilo že je to zapnuté ta automatická kontrola hladiny inkoustu a vypnout nejde takže nemůžu tisknout
poradí mi někdo co s tím?? teda kromě rady "kup si originální náplně Canon" .. já bych si je koupil ale sou moc drahé oproti samotné plnící sadě
Prečítaj si Návod na použitie(tlačiarne alebo setu na doplnenie náplne), obyčajne je v ňom postup, akým sa dá dočasne alebo aj trvale zrušiť sledovanie hladiny atramentu v zásobníkoch. Postup závisí od typu tlačiarne ale v princípe je u tlačiarní s kazetami vybavenými čipom nasledovný (tlačiareň v tomto prípade nemusí hovoriť česky alebo slovensky): 1. Hlásenie sa objaví až po nejakom čase po doplnení atramentu do kazety (zrejme vtedy, keď si tlačiareň vypočíta, že by kazeta už mala byť prázdna). 2. [b]Reset počítadla je možné spraviť iba vtedy, ak sa objaví hlásenie o tom, že atrament dochádza - teda nie v čase, kedy reálne vymeníš kazetu za kazetu doplnenú[/b]. 3. Hláška na obrazovke ponúka možnosti (obyčajne 4), ktoré informujú o tom, ako je to pre tlačiareň škodlivé a nebezpečné tlačiť ďalej a pod., treba ich odsúhlasiť. 4. Nakoniec sa objaví doporučenie stlačiť tlačítko "Reset" (je to tlačítko s trojuholníkom a kruhom) na minimálne 5 sekúnd. 5. Keď to spravíš, tlačiareň by mala umožniť tlač, ale už nekontroluje hladinu atramentu v kazete príslušnej farby. Tento proces musíš spraviť toľkokrát, koľko kaziet máš v tlačiarni .
Dočasne možno pokračovať v tlači daného dokumentu po stlačení tlačítka "OK"
Poznámka - takto to funguje na MP520 so 4 kazetami. Inak je dobré zadať typ tlačiarne do vyhľadávača a pozrieť si fóra. Príjemnú zábavu.
vrskod píše:Prečítaj si Návod na použitie(tlačiarne alebo setu na doplnenie náplne), obyčajne je v ňom postup, akým sa dá dočasne alebo aj trvale zrušiť sledovanie hladiny atramentu v zásobníkoch. Postup závisí od typu tlačiarne ale v princípe je u tlačiarní s kazetami vybavenými čipom nasledovný (tlačiareň v tomto prípade nemusí hovoriť česky alebo slovensky): 1. Hlásenie sa objaví až po nejakom čase po doplnení atramentu do kazety (zrejme vtedy, keď si tlačiareň vypočíta, že by kazeta už mala byť prázdna). 2. Reset počítadla je možné spraviť iba vtedy, ak sa objaví hlásenie o tom, že atrament dochádza - teda nie v čase, kedy reálne vymeníš kazetu za kazetu doplnenú. 3. Hláška na obrazovke ponúka možnosti (obyčajne 4), ktoré informujú o tom, ako je to pre tlačiareň škodlivé a nebezpečné tlačiť ďalej a pod., treba ich odsúhlasiť. 4. Nakoniec sa objaví doporučenie stlačiť tlačítko "Reset" (je to tlačítko s trojuholníkom a kruhom) na minimálne 5 sekúnd. 5. Keď to spravíš, tlačiareň by mala umožniť tlač, ale už nekontroluje hladinu atramentu v kazete príslušnej farby. Tento proces musíš spraviť toľkokrát, koľko kaziet máš v tlačiarni .
Dočasne možno pokračovať v tlači daného dokumentu po stlačení tlačítka "OK"
Poznámka - takto to funguje na MP520 so 4 kazetami. Inak je dobré zadať typ tlačiarne do vyhľadávača a pozrieť si fóra. Príjemnú zábavu.
Ahoj, před pár dny jsem si koupil tuto tiskárnu (Canon Pixma TS5150) a funguje skvěle. Mám ale jeden malý problém s tiskem více stránek na jeden list ve Windows 11. Na jiném zařízení (Mac) to funguje bez problémů… Problém je jen ve Windows – když...
Poslední příspěvek
Pokud jsem spravne pochopil ten zmateny popis, tak problem je v tom, ze nelze vybrat stranky puvodniho
dokumentu k tisku, cely vyber stran je zasedly.
Ten obrazek je ale nevhodny, zdroj je pouze 1 stranka.
Dobrý den, potřeboval bych prosím radu.Mám tiskárnu HP Laserjet MFP M140W a normálně tiskla, vždy jsem používal připojení přes usb kabel.Ale už je to nějakou dobu, co jsem netisknul a potřeboval jsem něco vytisknout a tiskárna nechce tisknout.Bliká...
Poslední příspěvek
Ahoj,
zkus ji natvrdo vytahnout ze zasuvky, pul minuty pockat a vratit zpatky.
Mel jsem HP 2x pokazdy mi to delalo stejne, po nejaky delsi dobe kdy sem nic netiskl, se hlasila jako offline nebo odmitala tisknout, pomohlo mi vzdycky to ze jsem to...
Mám tiskárnu HP M433nda. Provozoval jsem ji na usb, ale jelikož mám více počítačů, tak jsem ji neustále přepojoval. Tak jsem chtěl využít toho, že tiskárna umí tisknout i přes lan.
1. Odpojil jsem USB kabel
2. Zapojil jsem tiskárnu do obyčejného...
Poslední příspěvek
Kde delas chybu - v tom, ze kupujes HP zarizeni. Tam nefunguje skoro nic normalne, bud rad, ze ta tiskarna nemusi byt
pripojena na internet aby vubec tiskla (to take existuje).
Zdravím všechny. Prosím mám tiskárnu HP color LaserJet 4550HDN z EIO HDD. Potřebuji inicializovat HDD EIO v tiskárně. Mám stažený HP Resource Manager 1.2.1.2 a jak tam do toho Resource Manageru mám přidat tiskárnu? Toto je resource manager pro...
Poslední příspěvek
No nejde přes webové rozhraní ani přes ovladací panel jenom by to mělo jít přes ten resource manager a ten je jenom pro windows 98, ME