Zdravím.
Rád bych se vás uživatelů tohota fóra zeptal kde bych mohl sehnat legální verzi Windows 10 do 1000 i s klíčem. Stavím si nový herní počítač a nemám zrovna rozpočet influencera .
Někde sem četl že ty Windows 10 za 70 korun z Aukra po měsíci říkají že jsou kradené a chtějí klíč i když byl už dávno zadán. Byl bych rád za nějaký odkaz a vysvětlení jak to s tou verzí z Aukra a z Ebaye doopravdy je. :)
Jak je to z aukra nemůžu sloužit. Z ebaye kupuju vždy od evropana, top prodejce.
Mimochodem, na toto téma je tu příspěvků více než dost. Máš (dle pravidel) nejříve prohledat fórum, než zadáš dotaz.
Na aukru jsem pořídil nejméně 20 licencí v ceně od 100-150kč všechny kromě jedné kterou jsem musel aktivovat přes telefon šly naprosto v pohodě a stále jdou a nikdy mi to nepsalo že jsou kradené s tím jsem se tedy nesetkal a ani nikdo z mích známých co je tam nakupujou.
Nitram1980CZ píše:Na aukru jsem pořídil nejméně 20 licencí v ceně od 100-150kč všechny kromě jedné kterou jsem musel aktivovat přes telefon šly naprosto v pohodě a stále jdou a nikdy mi to nepsalo že jsou kradené s tím jsem se tedy nesetkal a ani nikdo z mích známých co je tam nakupujou.
Já bral od toho chlapíka, ale z bazoše za 89. Poslal jsem mu mail, že mám zájem, zaplatil, poslal potvrzení o platbě a obratem zaslal kód a odkaz na stažení. Pohoda
Vyhledavat na Ebay a seradit podle ceny prece zvladne kazdy, ne ?
Pochybuju ze preprodejce Aukra resi, aby byla licence puvodem z EU a uz
vubec neresi co je to za licenci.
Pokud overeni klice ukaze ze to je VOL, MAK, MSDN nebo EDU licence tak je 100%
nelegalni a je fuk jestli jde aktivovat nebo ne.
Nemecke firmy co se prodejem sw zivi a jsou na Ebay treba 10 a vice roku nebudou riskovat
prusvih s prodejem nelegalnich licenci, Nemecko je zeme kde se to nejvic sleduje z EU, tam
stahnes film a platis 1000 Ecek pokutu.
No já bych si raději pár desetikorun už připlatil, ale proti gustu žádný dišputát, pokud na tom tak vyděláš a máš na to nervy, nemusím pak řešit nějaké dopisování přes email, bankovní převody a posílat nějaká potvrzení o platbě a pak ještě čekat až mi konečně pošle nějaký key. Lahůdka je pak když ti nakonec nefunguje ani klasická aktivace a musíš to řešit přes telefon nebo to nejde aktivovat vůbec, či ti po nějaké době užívání vyskočí hláška, že máš nelegální licenci a musíš zvolit nový aktivační key a můžeš se s ním jít dohadovat znova, ať ti pošle nový a funkční.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Pravidla fóra: 2e
příspěvek nesmí být vkládán za účelem zviditelnění autora nebo jiných osob nebo pouze za účelem zvyšování počtu příspěvků .
Až tu někdo otázku W7položí, pomáhej.
Chytrý počká, až se ho zeptají. (Víš, jak poučka pokŕačuje?)
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, stále používám v popisu napsanou sestavu. Ve Win update se mi píše něco ve smyslu nepodpory Win 11. Stary to je min 7, 8 let. Ani nemusím hledat, co konkrétně je v rozporu. Tady v servisu ve městě mi řekli, že jestli je cpu 8 nebo vyšší...
Poslední příspěvek
No uvidíme rok a nebo spíš 10 měsíců je poměrně dlouhá doba. Dokud to bude možné tak budu na 10. Stejně bankovnictví tam nemám to je vše v mobilu. Ale každopádně jestli tam budu dávat 11 tak budu potřebovat ještě jeden disk jednak kvůli vzpomínkám a...
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.