The Division
Moderátoři: beather, Mods_senior
The Division
Dobrý den,
Hodnotu vybavení s tajnou sadou Nomad mám 291, všechno na max. Jak je možné, že mě sejmou hráči na 3 rány se samopalem LVOAC, který taky používám, a jejich hodnota vybavení je 265? Co mají za sady vybavení?
Hodnotu vybavení s tajnou sadou Nomad mám 291, všechno na max. Jak je možné, že mě sejmou hráči na 3 rány se samopalem LVOAC, který taky používám, a jejich hodnota vybavení je 265? Co mají za sady vybavení?
Re: The Division
Zdravím a nevšiml sis třeba něčeho podezřelého ?
podívej se sem https://www.youtube.com/watch?v=3xX7ZyqhIQs snad pomůže
podívej se sem https://www.youtube.com/watch?v=3xX7ZyqhIQs snad pomůže
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 5700X3D,GPU Nvidia Galax RTX 3060,Patriot Viper Steel 64GB KIT DDR4 3600Mhz CL18,Zdroj:RM 750x / Case: SilentiumPC Signum SG1X TG RGB
nauc se to hrat
Nemám miliardu let času na získání Top Secret set Nomad nebo striker. Do toho potřebujete 4 000 divizních technologií, které se dají získat až tak po 40 hodinách úpěnlivého běhání a umírání v DZ. Možná tak za 2 roky bych mohl získat sestavu Nomad Top Secret set.
mozba bude lepsi jit studovat fyziku na VS, nez tohle [emoji16]
Umi lepe mirit, maji lepsi pocitac a hra jim jede na vice fps ?
muze tam zasahnout i odezva a ono staci par ms rozdil nebo nejake mikrolagy
vykaslal bych se na to a zacal delat neco pro nas vsechny, pro lidstvo
vykaslal bych se na to a zacal delat neco pro nas vsechny, pro lidstvo
Hlavne ta hra je udelana tak, ze ty lepsi statistiky znamenaji pouze nepatrnou vyhodicku
a jeste pri spravnem pouziti.
Ta hra by byla nehratelna kdyby o neco horsi hrac nemohl sundat lepsiho jen na zaklade vybaveni.
A jak tak koukam, co dela "Path of the Nomad" tak nam nevidim vubec nic co brani zastreleni
protihracem, jenom nejake bonusy pri vlastnich killech.
Ta hra by byla nehratelna kdyby o neco horsi hrac nemohl sundat lepsiho jen na zaklade vybaveni.
A jak tak koukam, co dela "Path of the Nomad" tak nam nevidim vubec nic co brani zastreleni
Je to pravda, mám také top secret classified Nomad, každej gear na maximum i s 1% šancí na kritický zásah a 11% odolnost vůči exotickému poškození. Life mám 479 000 a damage 366 000. Vlezu do Dark Zóny a jsem mrtvej dřív, než řeknu švec a to mě zabíjí i hráči s úrovní 256. Moje úroveň vybavení činí 291 a Level v Dark Zóně 89. Teď nedávno tam běhala nějaká Kateřina se Strikerem, se kterým si vlezla do zamořeneného metra s kritickou úrovní zamoření a když jsem viděl, že jí to nevzalo ani milimetr z top secret striker build, tak si myslím, že to bude nějaká Cheaterka. Vystřílíte do ní zásobník a neubude jí ani jedna čárka z brnění strikera. Třeba mého Nomáda sejmula na tři rány i se všemi jeho bonusy. A to mám life 479 000 + nadúroveň léčení.petr22 píše:Hlavne ta hra je udelana tak, ze ty lepsi statistiky znamenaji pouze nepatrnou vyhodicku