mnooo. jelikoz Diablo je pro me naprosta klasika. A je to jedna z mala her (diablo 2 lod), ktere si jsem ochoten i schopen jeste dnes klidne a s radosti zahrat.... Tak je volba jasna... Ja u sebe totiz posledni roky pozoruju, ze me zadna hra tak nejak nechytne moc na dlouho... max par hodin a pak je zabava pryc... A prave Diablo 2, Ufo enemy Unknown (!!!!), heroes 3 a 5, a serie gothic jsou jedine, ktere vydrzim hrat doted :) a dlouhe hodiny :) ....
Jenom se trochu bojim toho (nebo by to bylo mozna dobre), aby se to nejak uplne nepokazilo.Diablo 3 bude urcite zcela jine a v nekterych vecech je asi Diablo 2 neprekonatelne... Takze se urcite tesim na vysledek...
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
A doufám, že ani jednu z těch her nepokazej. Protože od prvního ohlášení se na ně těším jak děcko a to nemluvím o té bolestné době, kdy byla nejistá budoucnost Fallouta, kvůli Interplayáckým průserům.
Edit: Hluboce se omlouvám, ještě tam patří Starcraft 2 úplně m ivypadl, že už je skoro tady. A pak jsem nezmiňoval hru, která už jsou skoro vydaná - Mass Effect :) ta by asi teď patřila úplně nahoru.
Naposledy upravil(a) semtex-cz dne 26 kvě 2008 17:34, celkem upraveno 1 x.
To ze F3 bude jina nez predchozi dily je jasny, to je jako nadavat ze Visty jsou jine jak XP . Kazdopadne je mi lito ze VB projekt se nedokoncil, byl by to mnohem lepsi prechod k nadchazejicimu Falloutu. takze moje ocekavane hry jsou jasne : Fallout 3 Diablo 3 Starcraft 2 Age of Conan Stargate worlds Gothic 4 --------------- zajimave: Mass Effect Aliens: Colonial Marines (nastupce AvP)
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
Hmm... Ja davno hlasovat pro GTA IV, ale u něm mě štve,že nepujde na PC, i když si chci stejně kupovat Play3. těším se na Mafiu 2, ale nevím, jaké má nároky Pak i flatout.
Každopádně jsem pro diablo III. U dvojky jsem probdil spoustu a spoustu nocí, dokonce i teď si ji zahraju. Jen doufám, že to klucí počítačoví v Blazzardu nepohnojí a neudělají z toho kravinu. Jinak trošku z previewu zklamání po designové a grafické stránce. S ničím novým totiž kluci nepřišli. Ale na hlavní kritiku si počkám jak to vyjde, teď je to zatím zbytečné.
Grafika v Diablu 3 je dostačující. Pořád to má to své kouzlo... Po zjištění toho, že GTA4 nebude asi na PC, beru Diablo 3, stejně u GTA4 bych nedokázal sedět celej den, u Diabla 3 klidně celej tejden.
Naposledy upravil(a) Tholus dne 29 čer 2008 15:23, celkem upraveno 1 x.