Mě teď zas třeba chytla písnička od Fatboy Slim: Soul Surfing,sice není zrovna nejnovější ale mi to vůbec nevadí P.S. nevíte jak se jmenuje tenhle styl hudby?
Na YouTube jsem našel průvodce pro nás "tupce", kteří nazýváme elektronickou hudbu souhrným termínem "tucková" (odvozeno od základního rytmického prvku tuc-tuc).
Škoda že to video je celé špatně :-) dělal to očividně někdo z nudy a nerozumí tomu ... jinak oceňuju snad jen nápad. Snad jen 90 léta a kokojumbo. Drum jsem tam taky zaslechl, to jako zase jo žé ....
Nejvíce mě pobavil hardcore ... který u nás můžete vidět na každé kinder párty rádia čas apod. O trance ani nemluvim ... to jsem nepobral a nepoberu asi ještě zítra
Spíše to mohl někdo nazvat jako : Začátky ... a něco. Takový psy-trance by za posledních 5 let nepobral asi ani sám pan co skládal video a všechno by udělal poznovu :)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Sektore, ty jdeš moc do hloubky, protože máš ve věci jasno. Na nás staříky, odkojené kytarovými rifi Ritchieho Blackmoora se musí pomalu. Už tohle je pro nás kláda
Hehe ... já nevím komu je kolik let, když žijeme v době, kde 15ti leté nevychované dítě může vědět více, než jeho otec .... nicméně jsem jen upozornil na to, že ty hudební žánry jsou přeci jen trochu jinak.
Představa, že mi po shlédnutí tohoto videa řekne, že má 10ti letá sestřenka poslouchá hardcore, by mě asi položila do kolen
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s takovýma těma kurzama často i za 40-50k (často hradí ÚP).
Mám rád vše okolo IT a rád bych si takový kurz udělal, protože ze střední se zaměřeným na informatiku jsem bohužel odešel a tak mě...
Poslední příspěvek
Já si myslím, že AI bude jako frézka vs dláto. Nebo ruční pila a mafl.
Dnešní marketing bohužel má dnešní LLM téměř za AGI (obecnou AI), ale realita je prostě jiná. Zkuste si třeba LLM poprosit o navigaci, dostanete se úplně někam jinam. A je to...