záloha s clonezilla
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: záloha s clonezilla
Mno, "aktualni" BIOS je z roku 2011, deska z roku 2010.
V roce 2011 uz SSD byly (128 GB stalo 3900 Kc).
V roce 2011 uz SSD byly (128 GB stalo 3900 Kc).
verze P1.60 - AMD AGESA V3.7.0.0 datum 19.9.2011
Dodatečně přidáno po 1 minutě 59 vteřinách:
koukám že jsem zpožděn.
bylo by možno to flashnout ?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 59 vteřinách:
koukám že jsem zpožděn.
bylo by možno to flashnout ?
tož ten je asi poslední ... s tím asi moc nenaděláš, "stařeček" už tolik nevidí ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Skús si disk zapojiť do 1.Sata na doske , ak je v inom a skontroluj si disk v inom PC zapojený priamo na dosku alebo cez externý box.
- Přílohy
-
- Sata.PNG (6.08 KiB) Zobrazeno 653 x
..co se dá dělat, nemůžu mít vše. Zkusím se s tím smířit a uvidím kdy to zkolabuje úplně.
díky všem a všem přeji vše nejlepší do nového roku a ať se vám problémy "vyhybaj"
díky všem a všem přeji vše nejlepší do nového roku a ať se vám problémy "vyhybaj"
Selhani Nvidia chipsetu se projevuje tak, ze nahodne selhavaji
disky a USB zarizeni - v prvni fazi vzdy na chvilku vypadnou.
Kdyby se to delo, je deska KO.
disky a USB zarizeni - v prvni fazi vzdy na chvilku vypadnou.
Kdyby se to delo, je deska KO.
nic takového se neděje.
Zdravím po svátcích a přeji úspěšný rok 2020.
Byl mi schválen dodatečný ježíšek na novou desku, prosím poraďte jakou desku byste mi doporučili na zbývající komponenty:
graf NVidia Geforce GT720
tv karta DTV2000H
disk Samsung SSD 860 EVO
DVD HL-DT-ST GH24NSD1
proc AMD Athlon 64 X2
audio Asus XONAR DSX
paměti si nepamatuji ale je tam 2x 4G
potřebuji 4x SATA
a 6x USB ( teď je tam nějaké rozšíření)
Je mi jasné že to bude asi procesor, možná paměti
Procházel jsem nabídky (i na aukru) ale vůbec se v tom neorientuji. Doby kdy jsem si stavěl comp sám už jsou dávno pryč.
rád bych se vešel do 5000.- , hry nehraji
MOC Děkuji
Byl mi schválen dodatečný ježíšek na novou desku, prosím poraďte jakou desku byste mi doporučili na zbývající komponenty:
graf NVidia Geforce GT720
tv karta DTV2000H
disk Samsung SSD 860 EVO
DVD HL-DT-ST GH24NSD1
proc AMD Athlon 64 X2
audio Asus XONAR DSX
paměti si nepamatuji ale je tam 2x 4G
potřebuji 4x SATA
a 6x USB ( teď je tam nějaké rozšíření)
Je mi jasné že to bude asi procesor, možná paměti
Procházel jsem nabídky (i na aukru) ale vůbec se v tom neorientuji. Doby kdy jsem si stavěl comp sám už jsou dávno pryč.
rád bych se vešel do 5000.- , hry nehraji
MOC Děkuji
našel jsem toto:
https://pc.bazos.cz/inzerat/113441300/z ... -deska.php
co si o tom myslíte ? má to smysl ? už je to taky babička
děkuji
https://pc.bazos.cz/inzerat/113441300/z ... -deska.php
co si o tom myslíte ? má to smysl ? už je to taky babička
děkuji
Ty máš CPU a RAM pro AM2 nebo AM2+. Tohle je pro novější CPU a RAM DDR3. Ale tyhle srágory se vyhazujou už pár let do šrotu. Měl bys pořídit něco současnějšího, aby to přehrálo aspoň novější formáty H.265 apod.
já jsem to pochopil tak že tu desku nabízí s procákem a 10G paměťmi, tj ty moje paměti a procák vyhodím. Ale možno jsem to pochopil špatně.
Něco novějšího, ale co. Už jsem strávi hledáním půl dne, protože tomu rozumím jak koza petrželi tak se v tom plácám. Asi bych koupil desku a k ní nepasující procák tak mě nalákalo to že je to komplet.
Něco novějšího, ale co. Už jsem strávi hledáním půl dne, protože tomu rozumím jak koza petrželi tak se v tom plácám. Asi bych koupil desku a k ní nepasující procák tak mě nalákalo to že je to komplet.
Jo tak to pak jo. Já se díval jen na desku:). Ale stejně je to krám co nepodporuje moderní formáty, takže stejně je lepší postavit něco novýho nebo dohledat lepší inzerát.