Dobrý den potřeboval bych poradit , přes kterou stránku je možné vytvořit "kvalitní" webovky pro firmu, bez programování, mám tím na mysli něco jak je Webnode, ale něco jinačí, kde je možnost si stim nějak vyhrát a tak , podle vašich zkušeností a tak dále ☺️
Děkuji za Vaše tipy a rady ☺️☺️☺️
Tvorba webových stránek
Moderátor: Mods_senior
Re: Tvorba webových stránek
Kvalitní a bez programování nejde moc dohromady. Wordpress jsi zkoušel?
Žádný učenec z nebe nespadl, ale blbce jako by shazovali.
CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.0 Ghz
GPU: Sapphire Radeon RX 570 Pulse 4GB
MB: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7395
RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR2
CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.0 Ghz
GPU: Sapphire Radeon RX 570 Pulse 4GB
MB: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7395
RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR2
Myslel jsem to spíše nějak na úrovni aspoň trošku , samozřejmě i klidně v placené verzi ☺️☺️ jen jestli někdo nezná nějaký lepší web než ty Webnode ☺️
Dodatečně přidáno po 2 minutách 48 vteřinách:
A přes WordPress jsem dělal ale nechci moc článkový web, jedná se o stavební firmu a bude tam dost členěni atd.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 48 vteřinách:
A přes WordPress jsem dělal ale nechci moc článkový web, jedná se o stavební firmu a bude tam dost členěni atd.
kuban píše:A přes WordPress jsem dělal ale nechci moc článkový web, jedná se o stavební firmu a bude tam dost členěni atd.
Wodrpress není výhradně "článkový web". Dají se na něm postavit v podstatě jakékoliv stránky. Webhostingy umožnují jeho instalaci na jedno kliknutí. Nebo zkusit wordpress.com, což by mohla být taková obdoba webnode postavená na WP
-
tvorbaweb.cz
- nováček
Doporučuji WordPress, původně byl jen na blogy, ale dnes už na něm postavíte moderní firemní web, který si můžete snadno upravovat
Nevím, jestli je ta stavební firma tvoje, ale předpokládám, že lidé si ji objednávají právě proto, že každý neumí ty stavební práce tak dobře udělat sám a chce to mí v klidu a od profíka. A počítá, že za to něco zaplatí.
Pro firmu bych si nechal udělat web od někoho, kdo to umí a ne to dělat na koleně.
A mít dobrý web (korektně se zobrazující i na mobilech) se dnes určitě vyplatí, akorát je to někdy těžko měřitelné, protože nevíš, jak na tebe kdo přišel.
Ale sám jsem teď třeba sháněl geodeta, nebo kontejner a prostě kdo má jasný informace na webu a umí odpovědět na poptávku mailem, tak vítězí.
Aha, takže uživatel přede mnou oživil celkem staré téma
No nechám to tu, protože vím, že některé věci trvají dlouho a třeba původní tazatel web ještě nemá.
Pro firmu bych si nechal udělat web od někoho, kdo to umí a ne to dělat na koleně.
A mít dobrý web (korektně se zobrazující i na mobilech) se dnes určitě vyplatí, akorát je to někdy těžko měřitelné, protože nevíš, jak na tebe kdo přišel.
Ale sám jsem teď třeba sháněl geodeta, nebo kontejner a prostě kdo má jasný informace na webu a umí odpovědět na poptávku mailem, tak vítězí.
Aha, takže uživatel přede mnou oživil celkem staré téma
No nechám to tu, protože vím, že některé věci trvají dlouho a třeba původní tazatel web ještě nemá.
Jde vytvořený web přes WordPress následně vygenerovat/nahrát na "mou" doménu/hosting?
Nikoliv. Na tvém hostingu běží ten Wordpress a v něm si web naklikáš, napíšeš apod. Web je dnes dynamicky generovaný. Bez toho podvozku, kterým je např. Wordpress, to nejede.amirinda píše:Jde vytvořený web přes WordPress následně vygenerovat/nahrát na "mou" doménu/hosting?
Hostingy mají Wordpress (a jiné) předpřipravený. Je to otázka pár kliknutí.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek