Tak já myslím že otázka nebyla na to zda bude mít plat přesně 27 817,97kč měsíčně. Z dotazu jsem pochopil, že studuje a v podstatě se rozhoduje jakou cestou jít, má několik zájmů a neví kterému se primárně věnovat. Ano, každý máme nějaké priority a všechno se může časem měnit a dnešní doba je taková, že příjem je bohužel docela důležité kritérium a pokud stojí na rozcestí dvou cest, chápu že se chce dozvědět co nejvíce. Tedy bych ocenil, kdyby jste se vyvarovali komentářům mimo.
Já ti asi moc nepomůžu, v této oblasti netuším jaké mohou být platy, ale asi jako všude to bude silně závislé od schopností a množství odvedené práce. Nicméně zkus si najít firmy co podnikají v oboru a podívat se, zda nemají vypsané nějaká výběrová řízení a podívat se, zda tam neuvádí rozmezí platu.
Plat etický hacker
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Re: Plat etický hacker
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
-
Uziv00
Tak to gratuluji. Já jsem pochopil, že se ptá na plat etického hackera s tříletou praxí.
Rozhodně nepsal něco jako: Studuji IT a chci vědět co bude platově výhodnější - penetrační testy, nebo vývoj?
Rozhodně nepsal něco jako: Studuji IT a chci vědět co bude platově výhodnější - penetrační testy, nebo vývoj?
já o zaměstnanosti moc nevím ( byl jsem zaměstnán 4 roky ) , ale myslím si že ze začátku hledej to co tě baví, kamarád šel skládat počítače do czcčka - za dvacet pět bez zkušeností, super team, mobil pc/ntb, dostavají na ozkoušení nový hračky a tak, a tohle se můžeš učit jako bokovku a pak říct " hej pracoval jsem v XYZ jako XY byl jsem tam X mám zkušenosti takový makový"
prostě můžeš jenom doufat že ti dají lepší plat. Bohužel tě seznámím s DNEŠNÍ ( nevím kdy bude až nabydeš zkušeností ) realitou, čím větší plat, tím větší Daňová skupina = odvádíš větší daně.
ale i přesto, přeji ti hodně štěstí, hodně úspěchů a ať se uživíš :) ( snad mě za to nehackneš :DD )
prostě můžeš jenom doufat že ti dají lepší plat. Bohužel tě seznámím s DNEŠNÍ ( nevím kdy bude až nabydeš zkušeností ) realitou, čím větší plat, tím větší Daňová skupina = odvádíš větší daně.
ale i přesto, přeji ti hodně štěstí, hodně úspěchů a ať se uživíš :) ( snad mě za to nehackneš :DD )
hezky napsaný, taky jsem to přesně tak pochopil ( možná proto, že jsem na tom podobně).. a docela mě zaráží ty ostatní negativní reakce..Martab píše:Tak já myslím že otázka nebyla na to zda bude mít plat přesně 27 817,97kč měsíčně. Z dotazu jsem pochopil, že studuje a v podstatě se rozhoduje jakou cestou jít, má několik zájmů a neví kterému se primárně věnovat. Ano, každý máme nějaké priority a všechno se může časem měnit a dnešní doba je taková, že příjem je bohužel docela důležité kritérium a pokud stojí na rozcestí dvou cest, chápu že se chce dozvědět co nejvíce. Tedy bych ocenil, kdyby jste se vyvarovali komentářům mimo.
Ale já taky nic neporadím.. já bych penetračního testera dělat nechtěl, protože by mě to tolik nebavilo ( přijde mi zábavnější něco tvořit než se snažit někam nabourat). Slyšel jsem o člověku, který nedodělal školu ,kterou studuju, a šel dělat penetračního testera a má se dobře ( ale na konkrétní plat jsem se neptal).