Nastavení firewallu
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Nastavení firewallu
Ahoj lidi, mám menší problém.
Registroval jsem se k hraní Power Socceru na miniclipu ( hrajete přes javu, v "internetovém prohlížeči" ), jenže při pokusu hrát zjišťuje hra, jestli máte OpenGL, DirectX atd. Vždy mi to vypíše chybu s firewallem, takže si nezahraju, můžete mi poradit jak mám nastavit firewall ? .. Díky všem :)
Registroval jsem se k hraní Power Socceru na miniclipu ( hrajete přes javu, v "internetovém prohlížeči" ), jenže při pokusu hrát zjišťuje hra, jestli máte OpenGL, DirectX atd. Vždy mi to vypíše chybu s firewallem, takže si nezahraju, můžete mi poradit jak mám nastavit firewall ? .. Díky všem :)
Who let the dogs out?!
Re: Nastavení firewallu
Co máš za firewall?
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
V Keriu se tedy podívej do záznamů, jestli ti to opravdu zablokoval.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
jj koukal jsem a zablokoval ... povolí to ven ale nepovolí dovnitř...
Who let the dogs out?!
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Tak ho vypni když si budeš chtět zahrát 
To je pro mě dost riskantní ... takže ne ... lepší nápad ??Nodon píše:Tak ho vypni když si budeš chtět zahrát
Who let the dogs out?!
Zkus odstranit zaškrknutí ve WWW/čtvrtá záložka vlevo/ u kolonky Povolit filtrování obsahu WWW .Jsem měl něco podobného.A napiš jestli to pomohlo,taky ještě nemám Kerio moc prozkoumaný a tak každý problém je k něčemu 
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Tak jednoduše vytvoř pravidlo paketového filtru.Použij ten záznam a podle něj vytvoř pravidlo, které ti ten port pro tu hru povolí.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
jj ... pravidlo paketového filtru ... už funguje díky ... !! Vyřešeno
Who let the dogs out?!