Zdravím, rád bych se zeptal zda-li je vhodná doba na koupi procesoru, jednalo by se o procesor pro herní využití, na patici 1151. Co byste mi mohli doporučit, cenová relace 5-8 tisíc grafiku mám RX 570 8GB .
Díky
Upgrade PC - procesor
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Upgrade PC - procesor
Jaka patice 1151 ?
6/7 a 8/9 generace jsou vzajemne nekompatibilni.
V cervenci bude vhodna doba na koupi Ryzen2 procesoru.
Asi nerozumím otázce nebo nevím že se patice Intel 1151 ještě nějak rozlišuje, momentálně mám osazený procesor I5 6600, jedná se o starší desku b150m pro gaming.petr22 píše:Jaka patice 1151 ?
Dobře díky, hledám nějakou alternativu, něco, co by se mohlo vyrovnat Intel procesorům, věřím že tam něco takového je, jen se v tom teď už nějakou dobu nepohybuju.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 19 vteřinách:
Popřípadě bych zauvažoval i nad upgradem desky když už bych byl u toho. To co bych ušetřil na procesoru bych byl schopen narvat do desky mám-li se bavit o přechodu na AMD
Takze mas procesor 6 generace, do te desky procesor 8 nebo 9 generace dat nelze.
Tudiz potrebujes novy procesor, desku a nejlepe i RAM pokud zvolis AMD (DDR4 nad 3000 MHz).
V cervenci vyjdou nove AMD procesory Ryzen2 a treba Ryzen 3600 vypada velmi dobre.
Tudiz potrebujes novy procesor, desku a nejlepe i RAM pokud zvolis AMD (DDR4 nad 3000 MHz).
V cervenci vyjdou nove AMD procesory Ryzen2 a treba Ryzen 3600 vypada velmi dobre.
Dobře, a mohl byste mi doporučit nějakou desku za rozumnou cenu? Ramky mám teda jen 2133, což už je podle mě trošku hraniční, ale furt mi to přijde škoda vyměňovat.petr22 píše:Takze mas procesor 6 generace, do te desky procesor 8 nebo 9 generace dat nelze.
Já jsem teď tak na rychlo našel tuhle. GIGABYTE B450M GAMING - AMD B450
Díky
V cervenci budou i nove zakladni desky s 5xx chipsetem.
Díky za rady.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek