Předpokládám, že to bude problém jednotlivých provozovatelů,ale možná na to existuje nějaký recept.
N95 internetový prohlížeč
Moderátoři: Pic, Mods_senior
N95 internetový prohlížeč
Mám N95 a při vyhledávání na mobilu přes internet na seznam.cz a atlas.cz, vždy když zadám hledání nějakého výrazu na internetu,tak se mi písmena schovají za černou oponu, takže nevidím co píšu.Zkoušel jsem vyhledávat na volny.cz a centrum.cz a tam se bez problémů písmena zobrazují,Máte někdo podobné zkušenosti???
Předpokládám, že to bude problém jednotlivých provozovatelů,ale možná na to existuje nějaký recept.
Re: N95 internetový prohlížeč
Žádná rada??? 
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Co mas za prohlizec? Doporucuju miniOpera pokud ji nemas.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No ten původní s kterým jsem to koupil, kde najdu, co je to zač???Nikdy jsem to nezkoumal. 
Opera mini se da stahnout treba zde. Je to internetovy prohlizec pro mobilni telefony. Jinak opera je velmi dobry alternativni prohlizec pro bezne pc.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek