Zdravím, potřeboval bych pomoct. Mám nový telefon Xiaomi Redmi A2 lite a mám problém s nastavením plochy. Nevím jak nastavit domovskou plochu a nemohu odstranit widgetu hlasového vyhledávání google - v nastavení nic jako domovská plocha není. Děkuji za všechny rady, přikládám zde screeny:
Xiaomi Redmi A2 lite to nebude a asi ani Xiaomi Mi A2 lite, podle screenu spíš Xiaomi Mi A2. Napřed si o tom telefonu něco nastuduj, tedy pokud ho nechceš používat tak, jak je z výroby, což podle dotazu nechceš a konkrétně na tohle poslechni radu od Sataník
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.
Ahoj používá někdo tohoto správce souborů?
Nemůžu přijít na to kde nastavit zobrazení panelů při startu.
Myslím např. aby se mi při spuštění programu vždy v levém panelu zobrazovala složka Stažené soubory a v pravém panelu Dokumenty.
Prohledal jsem...
Poslední příspěvek
Zkus následující kroky:
Otevři Unreal Commander.
V hlavním okně najdi a klikni na Options (Možnosti) v horním menu.
Zvol Settings.
V sekci Panels by měla být volba pro Start with nebo podobné nastavení pro výchozí složky.
Pokud tato možnost není...
Dobrý den, provedl jsem na svém starém pc s w10 obnovení počítače do továrního nastavení, a to s odebráním všeho (osobních souborů, aplikace i nastavení). To by mělo být vhodné při prodeji počítače,kdy se data smažou tak, že bude obtížné disk...
Poslední příspěvek
Díky, již jsem se raději zařídil jakoby to někdo ukrást mohl.