Takze co presne se stane? Vymazou se vsechna data na C:, takze budu muset spustit instalaci z USB nebo DVD? Nebo se obnovi windows do "puvodni" podoby? Puvodne byl totiz pri sestaveni PC instalovan system Windows 8, obnovi se teda Windows 8 a budu muset rucne nainstalovat vsechny aktualizace?
Základní deska: MSI B85-G41 PC Mate CPU: Intel Core i3 4170 / Chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz GPU: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM HDD/SSD: Seagate Desktop HDD - 1TB/Crucial MX500 - 500 GB Monitor: AOC 2269WM Skříň: Zalman Z1
1. reset do tovarniho nastaveni jako funkce Windows 10 pouze smaze aplikace a uzivatelska data
2. reset do tovarniho nastaveni jako funkce aplikace od vyrobce premaze komplet disk c tim,
co bylo dodano pri koupi pocitace bez moznosti zachovat data
Jeste se radsi zeptam pro upresneni. Kdyz tedy zvolim "odebrat všechno" a potom "Pouze jednotka, na které je instalován systém", bude pri vyberu "Jenom odebrat moje soubory" smazano co? Co znamena "moje soubory"? Pri vyberu "Odebrat soubory a vyčistit disk" bude smazano vse krome systemu Windows 10, ktery bude uveden do podoby, jakou mel, kdyz vyjel z tovarny? Krome toho, ze bude misto puvodniho Windows 8 nainstalovan Windows 10?Budou tedy vymazany vsechny nastaveni a aktualizace a Windows se bude chovat, jako kdyby byl znovu ciste nainstalovany?
Jde mi o to, ze je systemovy oddil trochu zahlceny a chtel bych ho obnovit do puvodni podoby, jako kdyby byl zrovna nainstalovan.
Nebo se na moznost obnovy mam rovnou vykaslat, sehnat flashku, udelat format systemoveho oddilu a cerstvou instalaci Windows 10?
Kdyz zvolim tuto variantu, bude system nainstalovan i s poslednimi aktualizacemi do dne, kdy bylo instalacni medium vytvoreno? Nebo budu muset aktualizace (Anniversary update, April update) udelat znovu?
Základní deska: MSI B85-G41 PC Mate CPU: Intel Core i3 4170 / Chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz GPU: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM HDD/SSD: Seagate Desktop HDD - 1TB/Crucial MX500 - 500 GB Monitor: AOC 2269WM Skříň: Zalman Z1
nejlíp to uděláš jak píšeš dle posledního odstavce s tim, že si stáhneš předtim všechny aktuální ovladače... originální instalační médium je momentálně k dispozici včetně jarního apdejtu, ostatní aktualizace se doinstalujou pak...
Ještě se chci zeptat na ty ovladače.
Když to je Desktop PC, ovladače zvukové karty musím také stahovat, nebo jsou předinstalované ve Windows? Na jaké ovladače kromě grafické karty bych neměl zapomenout?
Dobrý den, provedl jsem na svém starém pc s w10 obnovení počítače do továrního nastavení, a to s odebráním všeho (osobních souborů, aplikace i nastavení). To by mělo být vhodné při prodeji počítače,kdy se data smažou tak, že bude obtížné disk...
Poslední příspěvek
Díky, již jsem se raději zařídil jakoby to někdo ukrást mohl.
Změnil jsem svou adresu pro obnovení Google. Poté jsem byl vyzván k zadání ověřovacího kódu, který byl odeslán na moji novou adresu pro obnovení účtu. Jak se k ní ale dostanu, kde ji najdu, jak otevřu schránku s novou obnovovací adresou? Děkuju
Poslední příspěvek
Abychom si to ujasnili.
Ty jsi zmenil emailovou adresu pro obnovu Google uctu a ptas se nas, jak se dostanes k mailu zaslanemu na tu adresu co jsi zadal?
Nebo to chapeme spatne ? Ocekava se, ze uzivatel ma pristup k emailove adrese, kterou zadava.
Zdravím vás,
mám problém se spuštěním svých windows 10 na mém notebooku HP.Při spuštění následují tyto informace.1)Došlo k problému a je třeba jej restartovat 2)probíhá příprava automatické opravy 3) probíhá diagnostika počítače 4)automatická oprava...
Poslední příspěvek
Windows jsou poměrně velice odolný systém a jen tak lehce se nedají nakopnout, takže problém bych v prvé řadě hledal v HW počítače. Test RAM programem Memtest86+ a Surface test všech disků programem HDTune. Tohle jsou základní testy.
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.