Mikrofon u sluchátek

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Odpovědět
Ineedhelp_123
nováček

Mikrofon u sluchátek

Příspěvek od Ineedhelp_123 »

Dobrý den, až do této chvíle mi fungovaly sluchátka tak, jak mají. Teď nefunguje mikrofon ale zvuk jde. Zkoušel jsem všelijaká nastavení, ale nic nezabralo. Kabel poškozený není a není ani zapnuté tlačítko mute na kabelu. Sluchátka mají 2x 3,5 mm konektory (normálně zelený a růžový). Divné je, že jsem zkoušel připojit i 3 jiná sluchátka, zvuk jde u všech ale mikrofon nikde. Když zapojím usb mikrofon, tak ten funguje. Může být poškozená zvuková karta nebo jsem někde přehlédl nějaké nastavení?
Afao
Level 1
Level 1

Re: Mikrofon u sluchátek

Příspěvek od Afao »

Zkoušel jsi sluchátka na jiném zařízení? Co je to za sluchátka?
Argon
Level 3
Level 3

Příspěvek od Argon »

Kdyz mu nefunguji 3 ruzne mikrofony, je zbytecne, aby zkousel jinde. Chyba je v pocitaci, ne sluchatkach
Ineedhelp_123
nováček

Příspěvek od Ineedhelp_123 »

https://www.alza.cz/yenkee-yhp-3010-hor ... LXLfD_BwE- sluchátka a ten mikrofon je jakoby připojený, je načetlý ale nesmímá zvuky a když s ním zahýbu, tak v testu mikrofonu slyším praskání
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

PC má zpravidla dvě možnosti připojení a to v předu na bedně, nebo vzadu. Zkus oboje, ale také se mrkni co máš nastavené ve zvuku. Případně může bý poškozený konektor, či ovladač zvuku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5

Příspěvek od xbs »

začal bych odinstalem ovladačů zvukovky a zkusil prvně nechat nainstalovat základní od Majkrosoftu, pokud nepudou tak aktuální z webu výrobce základní desky...
v případě nezdaru bych se nezdráhal udělat čistej přeinstal systému s formátem disku, už dvakrát mi to vyřešilo skoro jistý HW problémy se zvukem...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Problémy s hardwarem“