Cau chlapáci, občas se mi stane něco takového, stačí párkrát posunout kolečkem dolů a zmizí to... není to často ale párkrát jsem si toho už všiml... nevíte co by to mohlo být? Díky
Dělá to jen v prohlížeči nebo i jinde? A ten první obrázek je PrintScreen, nebo fotka monitoru?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ahoj, cca měsíc zpět jsem si koupil postavený herní pc. Všechno šlo hladce až do nedávna se mi přo zapnutí z režimu spánku objevila modrá smrt. Nicméně pc potom naběhl. Teď se však stalo to, že jsem přišel domů, zapnul pc a po logu biosu byla jen...
Poslední příspěvek
1. necituj předchozí příspěvek.
2. Pokud jsi počítač koupil, reklamuj. Neodbornými zásahy můžeš porušit záruční podmínky a ztratíš možnost reklamovat.
Potřeboval bych posunout obrazovku na notebooku ASUSS Vivobook s Win 11 o pár mm na levou stranu. Vytáčí mě, že když najedu myší uplně do pravé strany, musím se pořád vracet o kousíček zpět.
Projel jsem nastavení obrazovky, nastavení...
Poslední příspěvek
Tohle neni softwarovy problem. Proste je displej osazeny mimo stred ramecku.
Skutecne reseni viz vyse.
Jsi si jistý? Píše že když najede myší k okraji PŘEJEDE bar na posouvání a musí se myší vrátit. Kdyby to byl HW problém a jen neviděl sloupec...
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...