Windows 10 - nefunkční nabídka Start
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Windows 10 - nefunkční nabídka Start
Zdravím,
chtěl bych jsem se zeptat, jestli se někomu neděje, že po většinu času nefunguje nabídka Start.
Používám Windows 10 na notebooku MSI GP70-20D. Skoro pokaždé, když se přihlásím, Start je nefunkční, prostě klikám, ale nic... Ostatní funkce fungují v pořádku (úprava hlasitosti, notifikace připojení ethernetového kabelu...). Musím se několikrát přihlásit a odhlásit, abych nabídku zprovoznil.
Předem chci dát najevo, že Windows jsou legálně zakoupené. Zkusil jsem obnovu do továrního nastavení, ale nepomohlo.
Předem díky...
chtěl bych jsem se zeptat, jestli se někomu neděje, že po většinu času nefunguje nabídka Start.
Používám Windows 10 na notebooku MSI GP70-20D. Skoro pokaždé, když se přihlásím, Start je nefunkční, prostě klikám, ale nic... Ostatní funkce fungují v pořádku (úprava hlasitosti, notifikace připojení ethernetového kabelu...). Musím se několikrát přihlásit a odhlásit, abych nabídku zprovoznil.
Předem chci dát najevo, že Windows jsou legálně zakoupené. Zkusil jsem obnovu do továrního nastavení, ale nepomohlo.
Předem díky...
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Re: Windows 10 - nefunkční nabídka Start
Máš všechny aktualizace? Tohle se stává při nedokončené aktualizaci.
Zdravím,
tohle je trochu choulostivější... pořád mi tam jedna aktualizace "vysí", viz. obrázek, jedná se o aktualizaci pro Intel grafiku, odklikávám to asi už dva dny, pokaždé to ukáže, že se to nainstalovalo, ale přitom se mi stále ukazuje a žádá instalaci...
tohle je trochu choulostivější... pořád mi tam jedna aktualizace "vysí", viz. obrázek, jedná se o aktualizaci pro Intel grafiku, odklikávám to asi už dva dny, pokaždé to ukáže, že se to nainstalovalo, ale přitom se mi stále ukazuje a žádá instalaci...
Naposledy upravil(a) sojkin626 dne 02 pro 2017 15:21, celkem upraveno 3 x.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Máš poslednú verziu Win10 ?
Nejspíš ano...
Doplnil si , tak vidím , že áno.Zakáž update ovládača cez wushowhide.https://www.tenforums.com/tutorials/828 ... -10-a.html
Ovladače jsem zakázal... po restartu problém bohužel trvá...
Nechápu proč něco zakazovat? Nikdy jsem to nepotřeboval. Doinstaluj manuálně aktualizace.
Také to může být hw chyba, takže bych zkontroloval HDD a RAM.
Také to může být hw chyba, takže bych zkontroloval HDD a RAM.
Mám SSD (Patriot Spark 128GB), utilita od výrobce ukazuje 100% stav, RAM jsem kontroloval nedávno... žádné chyby...
S ničím jiným nemám žádný problém... Vše běží plynule až na věčně nefunkční Start...
S ničím jiným nemám žádný problém... Vše běží plynule až na věčně nefunkční Start...
Prečo je niekedy dobré zakázať aktualizáciu ovládača ?
Dajme tomu aj preto, že ovládač ,ktorý si stiahne Win10 napr. na grafiku je novší ale blbý a robí problémy.
Dajme tomu aj preto, že ovládač ,ktorý si stiahne Win10 napr. na grafiku je novší ale blbý a robí problémy.
To je pravda, ale tím zákazem zakážeš všechno a ne všechno je špatné.
Nie všetko, iba daný ovládač cez wushowhide.https://support.microsoft.com/en-us/hel ... -in-window
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek