Barendol píše:Osobně bych se MSI deskám vyhnul a radši sáhnul po alternativě od konkurence. Co vím, tak ty Corsair RAM (mimo Dominator) nemají dobrou kompatibilitu, tedy nedosáhnou těch 3GHz, ADATA by na tom měla být lépe. Grafická karta není skladem, což může být na delší dobu.
Pokud by jsi vzal sharkoona tak bych šel do m25w s oknem vypadá to líp a dá se dodělat i podsvícení sám ji mám a jsem spokojen a k tomu místo 120mm větráky bych vyměnil za 140mm: https://www.czc.cz/arctic-fan-f14-silent/213645/produkt Na asus prime b350 plus mám corsair lpx 3000 a jedou na 2933 takže tam problém nevidím.
Pod 5 tisíc seženeš kvalitní 24" FullHD, třeba ten na který jsem tě odkazoval, ale ne 4K 28". Na QHD bych si připravil minimálně 10 tisíc, na 4K ještě více.
Co se týče TN panelu, hry na něm vypadají i lépe než na IPS, ale IPS je šetrnější pro oči.
Regnum není špatná, ale je vidět, že je to levná skříň... Jak designem, tak zpracováním, tak výbavou. Ten sharkoon je o level výše. Ale v sestavě nad 30k už bych viděl jako minimum PureBase 600 nebo Deep Silence 3...
Llag0 píše:Pod 5 tisíc seženeš kvalitní 24" FullHD, třeba ten na který jsem tě odkazoval, ale ne 4K 28". Na QHD bych si připravil minimálně 10 tisíc, na 4K ještě více.
Co se týče TN panelu, hry na něm vypadají i lépe než na IPS, ale IPS je šetrnější pro oči.
Regnum není špatná, ale je vidět, že je to levná skříň... Jak designem, tak zpracováním, tak výbavou. Ten sharkoon je o level výše. Ale v sestavě nad 30k už bych viděl jako minimum PureBase 600 nebo Deep Silence 3...
takže by bylo fajn koupit mu na začátek ten 24'' FullHD a třeba si rok počkat,zda se ty 4k nezlevní a pak mu ji dokoupit?
Za 5k seženeš krásné FullHD monitory. Za rok ti 4k monitory nezlevní na 5 tisíc. Když 4k monitory, tak si jedině hodně připlatit. Jinak to pozbývá smysl.
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
Dobrý den, našel jsme dvě pc sestavy okolo 16 000.Chci poradit jaká je lepší nebo co tam změnit. Potřebuji to na práci a také sem tam na hry. A ještě se chci zeptat kde si mam koupit levně windows. Díky
1.sestava
CPU: AMD Ryzen 5 5500
GPU: XFX...
Poslední příspěvek
Doporučil by jste mi teda nějakou základní desku?
Já jsem našel tuhle GIGABYTE A520M DS3H V2 snad bude o trochu lepší,ještě i grafiku vyměním za tuhle GIGABYTE GeForce RTX 5060 WINDFORCE 8GB.
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...