Párování repro s pc
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
OndraP.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Párování repro s pc
Zdravím, pořídil jsem si repro Bose soundtouch 10, připojil do domáci wifi, spároval s mobilem, všechno běží jak má JENOMŽE jak jsem usedl k pc spároval notebook a repro, tak mi nejde přehrát zvuk z noťasu do repráku. Představoval jsem si, že spáruju přes bluetooth noťas s reprákem, v nastavení zvuku nastavím onen reprák jako výchozí a zázrak bude na světě. Jenomže omyl, spárovalo se to sice v pohodě, ale v nastavení zvuku mi to jednak nejde nastavit jako výchozí zařízení na přehrávání zvuku. Když kliknu pravým na bluetooth audio a dám připojit, tak se to jakoby připojí, hudba přestane z noťasu hrát a indikátor ukazuje jakoby hudba měla hrát v repráku, ale to se bohužel neděje a dokonce se to po nějaké chvilce (asi minuta) zase přepne samo na repro notebooku.
Moje otázka zní jak na to?
Jde mi hlavně o to, abych si mohl pustit třeba film nebo jakýkoliv zdroj zvuku na noťasu a přehrát ho v reproduktoru bose. Jde to vůbec u tohoto typu? Myslel jsem si, že to bude úplně stejný jak s bluetooth sluchátkama..
Na noťasu mám windows 7.
Předem díky za odpovědi
Moje otázka zní jak na to?
Jde mi hlavně o to, abych si mohl pustit třeba film nebo jakýkoliv zdroj zvuku na noťasu a přehrát ho v reproduktoru bose. Jde to vůbec u tohoto typu? Myslel jsem si, že to bude úplně stejný jak s bluetooth sluchátkama..
Na noťasu mám windows 7.
Předem díky za odpovědi
-
OndraP.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Párování repro s pc
nikdo žádný rady? :(
Co máš za OS?
-
OndraP.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
pořád windows 7 
Já mám bluetooth sluchátka lamax blaze a ne reprák, ale když je spáruju s notebookem. Tak musím přes ovládací panel najít bluetooth zařízení. Tam dvojklikem poklepat na to zařízení. Je tam obrázek toho zařízení a notebooku mezi tím naběhne zelená čára, ale můžeš to mít jinak. Dole je pak poslouchat muziku. Na to klikneš a přepne se ti muzika do sluchátek/repráku. Zkus to takhle. Mě to takhle funguje, ale můžeš to mít jinak.
-
OndraP.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
mohl bys mě to prosím nascreenovat? asi určitě to budu mít nějak jinak, nic z toho co popisuješ tady nemám
Teď budu celý víkend mimo domov a PC, ale v pondělí ti sem hodím ty screeny.
Promiň, včera jsem na to zapomněl, tak snad to stačí dneska.
Takže jak jsem psal, když si najdeš zařízení v ovládacích panelech. Dvakrát poklepeš na to zařízení a otevře se ti tohle: Klikneš na poslouchat hudbu a hudba mi začne hrát ve sluchátkách, ale je možný, že to máš jinak.
Takže jak jsem psal, když si najdeš zařízení v ovládacích panelech. Dvakrát poklepeš na to zařízení a otevře se ti tohle: Klikneš na poslouchat hudbu a hudba mi začne hrát ve sluchátkách, ale je možný, že to máš jinak.
v nastavení ovladače zvukovky bych zkusil vybrat output device a nastavit ho na ten reprak.
-
OndraP.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Nic se neděje, díky za pomoc, ale bohužel to mám jinak, když poklepu na ikonu repráku, tak se mě otevřou vlastnostiKraken93 píše:Promiň, včera jsem na to zapomněl, tak snad to stačí dneska.
Klikneš na poslouchat hudbu a hudba mi začne hrát ve sluchátkách, ale je možný, že to máš jinak.
kde přesně najdu tohle nastavení?zdenek92 píše:v nastavení ovladače zvukovky bych zkusil vybrat output device a nastavit ho na ten reprak.
Snaha byla no. Víc už ti asi neporadím. 
-
OndraP.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
nevadí, i tak díky :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení