no jo to ja si myslim taky...i kdyz kamos ma podobnou a jede mu to bezproblemu..,tak ja nevim co s tim mam Do servisu bych to dal,kdybych ten notas nepotrebooval,ale ja ho pouzivam kazdej den (sem na VS)tak se bez nej neobejdu...a u ACER to muze trvat vecnost
iMohos píše:Ja nevim,treba to nepomůže,ale zkus si tam dát základní skin Windows XP (ten co vypadá jako z W98) a pak zkus ten Counterstrike.
To CRAVE :vysoké teploty CPU u notebooků jsou normální,klidne se muzou pri normální zátěži vyšplhat až na 90stupnů
wau tak nejak nevim v cem by to pomohlo ani nevim presne co myslis...mam system nastavenej na nejvetsi vykon a kvalitu nejnizssi a stejne se mi to vsechno seka
To Crave:ty si tady ze me normálne deláš srandu :D .....no nic,vratim se k problemu,tak říkal tady Crave zkus zvýšit virtuální pamet.Ale ta ti zase sežere cosi z RAMky,tak to zas moc neprežeň
tak sem zvysil virtualni pamet a zatim to vypada lip.Flashovky se mi nesekali a CS 1.6 se mi taky nesekl,i kdyz sem ho hral asi 5min a v nejhorsim nastaveni. Tak to jeste testnu odpoledne jak to vydrží a dam vedet..snad to bude ono
Mno rekl bych ze je to mnohem lepsi...,ale po nejake dobe se to opet taha... Jeste to zkusim nejak prenastavit v programu co mi poslal kamos : Notebook Harware control a uvidime...
Tento program všele doporučuju,nastav si tam nejvyšší výkon......a zkus kliknout pravim tlačitem na ikonu baterie na patelu (v pravo) a nastav si tam nejvyšší výkon
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
vybírám notebook pro kancelářské využití, přičemž priority výběru jsou spolehlivé fungování pro prohlížení webu a balík Office po dobu následujících cca 5 let. Strop je optimální cena, za kterou se takový notebook dá pořídit, aby se ještě...
Poslední příspěvek
není problém mít otevřený mail, word a excel a plynule to zvládá. ... Tohle dnes a denně dělám na starém PC WIN 7 32bit, 4GB RAM a ještě u toho mám otevřené účetnictví, PDF, OneNote, email Client, a u toho někdy zpracovávám soubory (do 5MB) v CORELU...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?
Zdravím, přítelkyni po 6 letech odešel noťas, tak je čas na nový a vzhledem k tomu, že už o tom nic moc nevím, tak bych potřeboval poradit.
Především na studentské věci, čili office appky a sledování seriálů. Velikostně by asi bylo nejlepší okolo...
Poslední příspěvek
Mně tyhle dotazy připadají s prominutím nějak hloupé. Ty nemáš na Alze máš nějaký předvýběr ?
Pokud dáš na Alze filtr ceny a úhlopříčky vyjde ti jednoduše Lenovo IdeaPad Slim 5 15IRH9 Cloud Grey celokovový (záruka na 3 roky po registraci). Výdrž...