Mám 3 10w reproduktory s impedanciou 4 ohmy a chcem sa opýtať či by boli dobre tieto zosilňovače. Obidva majú pri zaťažovacej impedancii 4 ohmy, výstupný výkon okolo 6w. Na jeden by som napojil jeden reproduktor a na druhý ktorý je 2x10W ďalšie dva reproduktory, keďže som nenašiel 3x10w . Poprípade ak by ste mali lepší typ kľudne pošlite + ak by ste mali typ na nejaké to trafo.
A na jaké repráky to chceš dávat? Ten z EZK bude hrát o něco lépe, ale vzhledem k zamýšlenému použití je to jedno. Spíš se podívej na datasheet a vyber ten, s menší spotřebou pokud to má být mobilní, na baterie.
Možná by to nebylo špatné z D třídy postavené na švábu MAX9744. Stačí tomu menší napájecí napětí a má to vyšší účinnost.
Uvědomuješ si že to jsou jen koncové zesilovače bez zdroje a korekcí?
Dodatečně přidáno po 28 minutách 5 vteřinách:
Píšeš blbost, nevím co je u tebe trafo, trafo jako takové nepomůže, potřebuješ stabilizovaný zdroj. Další věc jsou ty korekce, musíš mít panel, kde budeš regulovat hlasitost, hloubky a výšky. To ve stavebicí nejspíš není.
Odstranění příspěvku v průběhu psaní odpovědí je průser !
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Erikprvní píše:Uvědomuješ si že to jsou jen koncové zesilovače bez zdroje a korekcí?
Plánoval som to napájať cez trafo. Ak píšem blbosť oprav ma prosím nevyznam sa vtom velmi.
Fox_25 píše:A na jaké repráky to chceš dávat? Spíš se podívej na datasheet a vyber ten, s menší spotřebou pokud to má být mobilní, na baterie.
Reproduktory su nejake creative cambridge su uz trochu starsie. A nemá to byť na batèrie. Repraky su zavesene na stene a a pesnicky chcem prehravat cez mobil cez kabel. Napajanie bude zo siete, preto som spominal to trafo.
Neděl to, sice to tak nějak jde, ale jsou to vyhozené peníze. Když už nutně musíš mít zesik, kup si za pár stovek něco hotového v bazaru.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Teoreticky by to reprák odpálit mohlo, ale tím moje rady končí, nemám čas na dopisování bez relevantní odpovědi.
Erikprvní píše:Neděl to, sice to tak nějak jde, ale jsou to vyhozené peníze. Když už nutně musíš mít zesik, kup si za pár stovek něco hotového v bazaru.
Souhlasím, už jsem chtěl napsat "jen ať si to ubastlí", ale jak nemá ani základní znalosti tak to nemá cenu.
Ríšo, kup si nějakého "jezevčíka" s aux vstupem, příp. jsou dostupné hifi věže za pár stovek. Skoč se podívat do bazaru, jak radí Erik.
Ahoj, tak ještě bych rád poprosil ohledně rady s výběrem vhodného Gpu. Pc hp z620 jsem zprovoznil, cpu je 2x xeon e5 2665,128gb ram a grafika je firepro v4900. Pc používám na domácí plex server, ovládání 3d tiskáren s klipperem, slicování a...
Poslední příspěvek
Tak abych to uzavřel. Narazil jsem na problémy s výkonem při streamování videí s titulkama-tenhle xeon sice transkódování jednoho videa ještě dává ale jakmile se pustí něco i na jiné televizi, tak už výkon nestačí. Bohužel neumí QSV a upgrade CPU na...
Ahoj, chtěl bych bratrovi koupit na vánoce PC, ať mi neleze na to moje, tak se chci zeptat jestli nevíte kde se dá sehnat něco zajímavého za slušný peníz.(max 15 000) Nějak se mi to nechce stavět a jemu postačí i nějaký pre-build. Účelově je to na...
Poslední příspěvek
...PC ...ať mi neleze na to moje... A jaké komponenty má to tvé PC, konkrétně CPU, grafika, RAM?
Ukázka z bazaru za 12000. Ne že doporučuji prodejce, neznám ho:
Ahoj, brzy mi začíná práce z domova jako programátor.
S přítelkyní máme pokoj kde mam i stůl, kde budu pracovat.
Vstávám dříve než přítelkyně a proto bych nerad používal mechanickou klávesnici co mam teď , dělá neskutečný kravál.
Na tiktoku na mě...
Poslední příspěvek
...proto bych nerad používal mechanickou klávesnici co mam teď ...
...mam mech.klavesnici asi za 1000kc a je dostačující. Proto bych nerad investoval víc než tolik. Nejlépe alza.
Byl by někdo ochotný, poskládat PC, na kterém se bude hrát Path of Exile 2, Diablo 4, Uncharted 4, GTA 5 offline. Nutnost 30+ FPS na 1080p. Cena nejnižší možná podle požadavků her. Nejnáročnější z her bude nejspíš ta první zmíněná (příloha)....
Poslední příspěvek
Děkuji ti za námahu. Nakonec to opět vyhrál Playstation nad počítačem. K PS4 Pro pořídím PS5.