Windows 10 Creators Update

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Jestřáb
Level 2.5
Level 2.5

Windows 10 Creators Update

Příspěvek od Jestřáb »

Minulý týden se mi stáhla aktualizace "Creators Update" s tím, že aktualizování již bude na mě, až budu mít čas. Takže jsem měl v nabídce vypnutí PC možnosti (Vypnout, Aktualizovat a vypnout, Restartovat, Aktualizovat a restartovat). Do dneška jsem to nedal, vždy jsem dal Vypnout nebo Restartovat. Ale dnes mi naběhla v informačním okně zpráva "Aktualizace se nainstalovaly". Ale, když jsem se díval, tak žádné aktualizace dnes nebyly nainstalované. A navíc mi možnosti "Aktualizovat a vypnout" a "Aktualizovat a restartovat" zmizly z nabídky. Takže se mi aktualizace asi nenainstalovaly a už je ani nemám možnost nějak nainstalovat? Nebo co ta zpráva "Aktualizace se nainstalovaly" znamená, když se nic nenainstalovalo?
Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5

Re: Windows 10 Creators Update

Příspěvek od Erikprvní »

Je rozdíl mezi klasickou aktualizací a Creators.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
RIKI22
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od RIKI22 »

Tak si klikni na História aktualizácií a máš tam zoznam , čo sa kedy nainštalovalo.
Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Erikprvní »

To je sice možné, ale uživatelé tomu nerozumí.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Jestřáb
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Jestřáb »

RIKI22 píše:Tak si klikni na História aktualizácií a máš tam zoznam , čo sa kedy nainštalovalo.
To jsem se díval a poslední aktualizace je tam z 22.4.2017.
Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Erikprvní »

Přesně o tom jsem psal, nikdo tomu nerozumí. Máš tam toto?
Přílohy
Výstřižek.JPG
RIKI22
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od RIKI22 »

Nikto tomu nerozumí.
Tak jednoduchšie ,klikni na Systém informácie.
Anniversary
Obrázek
Creators
Obrázek
Jestřáb
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Jestřáb »

Tak mám tam 1607.
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5

Příspěvek od richchie »

Jestřáb
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Jestřáb »

Dnes jak jsem zapnul PC, tak se mi znovu nabídla otázka aktualizace, zda restartovat ihned nebo odložit, dal jsem Odložit a opět mám v nabídce všechny možnosti (Vypnout, Aktualizovat a vypnout, Restartovat, Aktualizovat a restartovat). Tak co, mám restartovat a aktualizovat nebo to není dobrý nápad? Ještě jste nikdo Creators Update nenainstaloval?
Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Erikprvní »

Já ho nainstaloval hned, jakmile byl dostupný. Dl e toho co píše MS záleží na tom, jaký máš stroj, pokud nějaký starší, pak je lepší počkat. Já mám nb asi 2,5 roku a proběhlo to bez problémů a zatím jsem nějaké chyba nezaznamenal.
flowem
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od flowem »

No, taky jsem to dlouho odkládal, ale pak jsem se rozhodl dát "Vypnout a aktualizovat", ale nic se nestalo. Další den jsem tam tu možnost měl zase, tak jsem ji dal znova, ale jen "Restartovat a aktualizovat". Zase nic, tak jsem to udělal znova a až napotřetí se mi ty aktualizace nainstalovaly.
Verzi Windows 10 mám tedy 1703.

Jinak, co bys chtěl vědět?
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 11 update blokuje instalaci driverů.
    od kellne » » v Windows 11, 10, 8...
    7 Odpovědi
    6669 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MonikaVavrova
  • Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246
    od Rewqa » » v Windows 11, 10, 8...
    11 Odpovědi
    9405 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Rewqa
  • Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky.
    od kellne » » v Windows 11, 10, 8...
    9 Odpovědi
    7661 Zobrazení
    Poslední příspěvek od kecalek
  • Lehký update PC
    od majkl00 » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5 Odpovědi
    5502 Zobrazení
    Poslední příspěvek od majkl00
  • Update Biosu
    od Shokata88 » » v Taktování a další úpravy PC
    17 Odpovědi