Win 10, kde najdu grafickou kartu
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Win 10, kde najdu grafickou kartu
Zdravím, chtěl jsem se optat, kde ve windows 10 najít všechny zařízení nainstalovaná na pc, grafickou kartu, drivery apod. Děkuji
Re: Win 10, kde najdu grafickou kartu
Něco je v systémových informacích, je třeba hledat, což je ta lupa. Tam napíšeš co chceš vědět. Pokud hledáš programy pak v aplikacích atd.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Presne tam co v predchozich verzich Windows - ve Spravci zarizeni.
Pravda, já to nepochopil správně a myslel jsem třeba i aplikace ad.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Je to v : system windows-tento pc- další
-
nations112
- Level 4

Ovládací panely... Stejně jako v každé verzi Windows
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek