Já jsem se asi nedostatečně/špatně vyjádřil takže to rozvedu. Doma budou ty sluchátka víceméně jen na občasný Skype s přáteli, jinak na hudbu používám kromě výjimečných případů reproduktory.Spíše důležitější využití bude na ven. Vím že koupit dvoje by bylo nejlepší ale přijde mi to takhle trochu zbytečné. Omlouvám se za špatnou informaci.
Jinak jsem asi rozhodnutý pro Buxton 8600, ty se mi nejvíce líbí i designově a když nebudou vyhovovat zvukem nebo pohodlím tak je vrátím a zkusím nějaké další.
Díky moc všem za rady.
Naposledy upravil(a) spulda dne 09 dub 2017 00:53, celkem upraveno 1 x.
Tak Buxtony přišly, hrají moc dobře, jen výšky jsou jiné než jsem zvyklý ale to může být tím že nemám nic extra repráky. Bohužel ale přišly rozbité, jedna ta destička ze strany sluchátka nedrží na místě. Nejspíš by se to dalo opravit doma ale pro sichr putují zase zpátky na reklamaci.
Každopádně díky všem za pomoc s výběrem, už se těším až přijde nezávadný kus.
Já taky pořád přemýšlím jestli to neudělat doma ale jsem na tohle dost vysazený. Kdyby se to stalo po měsíci tak ok ale že to ve špatném stavu už přijde mě vytáčí u čehokoliv.
tak to je jasný, dokud máš záruku tak to využij :)
ale je to i o zacházení, čili bacha ať to příště není tvoje chyba, což se stalo u mě/kroutil jsem s náušníky a docela tvrdě a voalá
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...