http://prntscr.com/evixf6
Čára přes monitor
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Čára přes monitor
Dobry den, objevila se mi na monitoru asi 1pixel siroka zeleno-modra svisla cara. Chtel bych se zeptat, zda jde nejak odstranit... Zkousel jsem to trosku promackat a kdyz to zmacknu v urcitem miste na konci te cary, tak lehce mizi. Stalo se mi to uz jednou asi rok z5 kdyz jsem monitor prevazel, jenze ani nevim jak a cara sama od sebe zmizela. Nejake rady ?
-
SleepyHollow
- Level 1

Re: Čára přes monitor
Tohle vypadá, jako by ti někde hapal..
Prave ze ne, normalne jsem ho pouzival, sel jsem do sprchy a kdyz jsem se vratil tak tam proste byla ta cara 
Tak vidíš, že mytí není pokaždé zdravé a u HW to platí 2x. :) Rozeber celý monitor, vyčisti všechny kontaktní plošky a dej do kupy. Pak už jen objednej nový a užívej krásného obrazu.
-
SleepyHollow
- Level 1

U starejch CRT monitorů by to možná šlo, ale u tohodle nvm nvm no.. třeba jsou to jen mrtvý pixely.. pokud je to u notebooku, zkus hnout drátama co vedou do monitoru.. můžou bejt přiskřípnutý
Je to externi monitor od LG IPSko
Zkus zmáčknout čáru v nejvyšším bodě monitoru, co to jde. Párkrát na to zatlač, nebo potom musíš rozebrat rám monitoru a vyčisti místo čáry 
Photoshop, AutoCAD, Excel - Kontingenční tabulky, WebDesign
Jestli potřebuješ poradit, neváhej napsat, když bude v mých silách ti pomoct? Rád pomůžu
Jestli potřebuješ poradit, neváhej napsat, když bude v mých silách ti pomoct? Rád pomůžu
Vyfoť to. Mačkáním to opravdu neopravíš 
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Zato focením to spraví.
Ne ale někdy se dá poznat co je příčinou. Mačkáním a boucháním se nikdy nic neopravilo. A už vidím jak ty rozebíráš celý monitor 
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Tak monitor už jsem rozebíral na tuňění kondíků a předělání napájení ze zdroje PC, ale display jsem nerozlepoval. Vyfocené to je v prvním příspěvku.
Kondíky se netuní, ale mění a předělání napájení CRT monitoru zdrojem k PC je nesmysl. Já tam žádný obrázek nevidím a na odkazy klikat nebudu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek