Poraďte mi prosím, jak odinstalovat AdAware...?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Poraďte mi prosím, jak odinstalovat AdAware...?
Chci nainstalovat AdAware 2007 - 7.0.2.6, ale při spuštění instalace mě upozorňuje na nutnost oddinstalování předchozí verze, což je 7.0.2.1. Mým potvrzením, že tak může učinit, začne odinstalace, ale po chvíli mi sdělí "Invalid INSTALL.LOG.file" a jakýsi "Error 1720". Mám současně nainstalovanou i verzi Ad-Aware SE Personal a při odinstalovávání této verze píše stejný problém "Invalid INSTALL.LOG.file". Poraďte, prosím, jak toto svinstvo dostat z PC pryč! Všechny mnou známé triky jsem už bezúspěšně vyzkoušel.
Děkuji, musím se ještě hóooodně učit, se učit, se učit...!
Děkuji, musím se ještě hóooodně učit, se učit, se učit...!
Pokud ti to nejde odinstalovat klasickým způsobem (odebrání programu, uninstall.exe v adresáři Ad-Aw), zkus stáhnout a nainstalovat Your Uninstaller a zkus odinstalovat A-A pomocí něho. Toto udělej ještě před tím, než se pokusíš znovu instalovat novou verzi A-A.
Děkuji Ti mockrát! Zdá se, že Tvůj tip na odinstal software pomohl. Sice jsem musel kombinovat klasické odinstalování s příkazem "vyčistit", pak proběhla jakási aktualizace Uniinstaleru na verzi 2008 a v režimu "mód pro" původně zase hlásil odkaz na jakýsi vadný soubor .log, přece jen pak pokračoval vyčištěním klíčů a ukončil vše blahopřáním, že se úspěšně podařilo ten zasraný Ad-aware odinstalovat jak ve verzi 2007, tal i ten SE Personal.
Ještě jednou díky za Tvůj nedělní čas.
Benjamin
Ještě jednou díky za Tvůj nedělní čas.
Benjamin
-
guest
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
musím ti oponovat. tyhle programy třetí strany používají k odinstalaci uninstal toho konkrétního softwaru a pak po úspěšné odinstalaci pročistí registry a zástupce atd. s čímž si Přidat a Odebrat programy neporadí. na tohle já používám Smarty Uninstaller pro 2006
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Baron Prášil
- Master Level 7

- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
to co jsi popsal je fce toho Your uninstaller. ten kontroluje i proces instalace. Smarty slouží pouze k odinstalování
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
guest
ja osobne používám your unnistaler 2008(full verze) a jsem spokojen
1. normalne odinstaluje
2.prohleda registry
3.prohleda soubory a slouky v pocitaci
4. pote si muzeme jeste upravit jake registry a slozky....... chceme smazat a je to
myslim ze ej to lepsi nez odinstalovavat pred odebrat/pridat programy a pak necim cistit registry at je CCleaner nebo tuneup nebo neco jineho
1. normalne odinstaluje
2.prohleda registry
3.prohleda soubory a slouky v pocitaci
4. pote si muzeme jeste upravit jake registry a slozky....... chceme smazat a je to
myslim ze ej to lepsi nez odinstalovavat pred odebrat/pridat programy a pak necim cistit registry at je CCleaner nebo tuneup nebo neco jineho
-
guest