Navic to bude malon s hackem na konci.
Tedy spis nebude
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
já jsem bankovní spojení nežádal Ptal jsem se jen na pár věcí, které jsem chtěl vědět. Ještě jsem mu psal jeden mail, ale na ten zatím neodpověděl, možná to tady čte a už neodpovídannyostrava píše:A poslal to bankovni spojeni? Z toho muzeme zjistit majitele uctu.
Ja jsem mu prave psal ohledne toho uctu, ale vubec neodpovedel...problem je,ze dneska se uz daji zakladat i anonymni ucty...ale zase to jde zjistit, takze pokud anonymni ucet ma, pak bych tam neposlal ani korunu...teda respektive bych tam poslal presne tu korunu...:)ski1961 píše:já jsem bankovní spojení nežádal Ptal jsem se jen na pár věcí, které jsem chtěl vědět. Ještě jsem mu psal jeden mail, ale na ten zatím neodpověděl, možná to tady čte a už neodpovídannyostrava píše:A poslal to bankovni spojeni? Z toho muzeme zjistit majitele uctu.
Možná to zkusím, jestli ještě odpoví, že bych měl zájem o telefon, aby zaslal číslo účtu a informace o příjemci, jak píše v každém textu těch inzerátů
co je tím jasného ? možná zavolám po vánocích té paní, která je na té adrese a má na netu mobil, jestli se tam takové jméno objevujeHoff píše:Ta adresa Trávník 5 je velká bytovka. Tak je to myslím jasné.
https://mapy.cz/zakladni?x=17.4581198&y ... d=10149257