Text ze souboru
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Text ze souboru
Ahoj,nevim jakej mám dát název topicu
Potřeboval bych zjistit,jak označit text názvů souborů..: mám například adresář,kde je 20 písniček, a já bych chtěl vytisknout názvy těch písniček, tak jak jsou pojmenovaný..nechce se mi na každou klikat a zkopírovat ten text 20x,ale označit všechny a prostě vzit z toho jen ten text názvu souboru,jde to nějak? zkoušel sem to v Total Comanderu (takovej všeobecnej prográmek :) ) ale nenašel sem to tam, kdopak poradíí
doufám že ste mě pochopili 
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
ahoj,tak něco podobnýho by šlo,ten DIR funguje v normálnim příkazovym řádku ve Windows,zadám DIR a už to jede a pak to normálně z okna zkopíruju,jinak kde to je v tom Totaloj?? nějak nevim kam mám napsat to DIR 
zákl: MSI K9N6SGM-V
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Používám toto ( v příloze ). Třeba ti to taky bude vyhovovat.
- Přílohy
-
- Vypis_slozky.xls
- (58 KiB) Staženo 68 x
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
STG Folder Print Plus 2.41-můžete přehledně a rychle vytisknout obsah adresáře setříděný podle různých kritérií.exe

Advanced Directory Printer 1.13-pro setříděný tisk nebo export obsahu ve zvoleném adresáři. Umožňuje řadit obsah adresáře podle klasických kritérií.exe
FolderView 2.1-umožní jednoduše prohlížet, tisknout nebo ukládat do textového spoboru obsah jednotlivých adresářů.exe
Argentum MyFiles v2.30 beta 7 SW 1,9MB katalogizér adresářů a složek.exe
DIR2HTML 1.1.0-vypíše obsah adresáře do HTML souboru. Vhodný například pro prezentování obsahů CD na Internetu, vytváření seznamů souborů atd.exe
Dir2text 1.2a-převede obsah adresáře na přehledný textový soubor. Vhodné na popisky CD, seznamy programů atd.exe
Print Maestro 2.0-umožní jednoduše prohlížet, tisknout nebo ukládat do textového spoboru obsah jednotlivých adresářů.exe
TreeSize Professional 3.2-přehledně zobrazí velikost složek a souborů na disku, počet souborů, NTFS kompresi a další údaje.exe

Advanced Directory Printer 1.13-pro setříděný tisk nebo export obsahu ve zvoleném adresáři. Umožňuje řadit obsah adresáře podle klasických kritérií.exe
FolderView 2.1-umožní jednoduše prohlížet, tisknout nebo ukládat do textového spoboru obsah jednotlivých adresářů.exe
Argentum MyFiles v2.30 beta 7 SW 1,9MB katalogizér adresářů a složek.exe
DIR2HTML 1.1.0-vypíše obsah adresáře do HTML souboru. Vhodný například pro prezentování obsahů CD na Internetu, vytváření seznamů souborů atd.exe
Dir2text 1.2a-převede obsah adresáře na přehledný textový soubor. Vhodné na popisky CD, seznamy programů atd.exe
Print Maestro 2.0-umožní jednoduše prohlížet, tisknout nebo ukládat do textového spoboru obsah jednotlivých adresářů.exe
TreeSize Professional 3.2-přehledně zobrazí velikost složek a souborů na disku, počet souborů, NTFS kompresi a další údaje.exe
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 7681 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-
- 5 Odpovědi