Cs:go padání do okna
Moderátoři: beather, Mods_senior
- creativ718
- Level 2

Cs:go padání do okna
Ahoj,
na notebooku se mi pravidelně stává, že při kompetetivním zápasu mi spadne hra do windows a zase zpět, netuší někdo, co by mohla být příčina? Antivir to není, pc jsem si čistil nedávno od malwaru.
na notebooku se mi pravidelně stává, že při kompetetivním zápasu mi spadne hra do windows a zase zpět, netuší někdo, co by mohla být příčina? Antivir to není, pc jsem si čistil nedávno od malwaru.
Re: Cs:go padání do okna
Pravděpodobně to budou nějakou aplikací běžící v pozadi. Zkus se mrknout v task manageru.
- creativ718
- Level 2

To jsem ověřoval a vypl jsem co se dalo, ale stále to dělá.
Mám trochu podezření, jestli to nebude automatickým přepínáním graf. karty (integrovaná na tu lepší) sledoval jsem GPU-Z a občas se ty grafické karty samy přeply, dle výkonu nejspíš.
Mám trochu podezření, jestli to nebude automatickým přepínáním graf. karty (integrovaná na tu lepší) sledoval jsem GPU-Z a občas se ty grafické karty samy přeply, dle výkonu nejspíš.
To by mohlo být ono. Co máš za notebook ? Zkusíme najít způsob, jak nechat zapnutou jen tu externí.creativ718 píše:To jsem ověřoval a vypl jsem co se dalo, ale stále to dělá.
- creativ718
- Level 2

Nemám teď možnost zjistit přesný název, ale jedná se o značku HP, grafika je AMD (procesor také). Zítra večer napíšu podrobnější info :)
- creativ718
- Level 2

V AMD Catalyst Control Center (pokud nemáš, stáhni) v sekci Graphics -> PowerPlay nastav Plugged in: Maximize perfomance a Battery: Maximize perfomance.
- creativ718
- Level 2

Nastaveno a pořád to padá.
Edit: Mimochodem občas to nejen spadne, ale restartuje se celý systém, je to zvláštní.
Edit: Mimochodem občas to nejen spadne, ale restartuje se celý systém, je to zvláštní.
Tohle muže způsobovat USB zařízení. Me to pri připojení a odpojení telefonu z USB udělá to samé.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- creativ718
- Level 2

Přes usb mám zapojenou jen myš a sluchátka, nic víc. Teď jsem nastavil stejné rozlišení obrazovky, jako v CS:GO a zatím to nespadlo, tak uvidím.
A co teploty ? Nepřehřívá se ?
- creativ718
- Level 2

Myslím, že ne, GPU je na teplotě max. 50-55 stupnu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek