Upgrade na win10 z win7, jak dal?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Upgrade na win10 z win7, jak dal?
Vypíše chybu ?
Zřejmě už jsi licenci nainstaloval na 2 a více počítačů a MS licenci zablokoval, takže nemáš legální systém. Nevím proč tomu říkáte upgrade (z Win 7 na Win 10) když to je downgrade. Už automobilky zkoušeli trik a nabízeli lidem osekanější auta než minulá s tím, že jsou lepší a neprošlo jim to. Očekávám to stejné u Windows, kde si je polovička lidí s Win vědoma situace a nepřechází.
Upgrade z Trabantu na Velorex?
A teď zase vážně.
bohnice05: Instaloval jsi přesně stejnou verzi W10 jako byla ta W7 ke které máš klíč?
Oni totiž v Redmondu občas nevědí co vlastně chtějí, a většinou jsou úplně mimo realitu. Jako s tou předpovědí že na 87% vyhraje Hillary.
A teď zase vážně.
bohnice05: Instaloval jsi přesně stejnou verzi W10 jako byla ta W7 ke které máš klíč?
Oni totiž v Redmondu občas nevědí co vlastně chtějí, a většinou jsou úplně mimo realitu. Jako s tou předpovědí že na 87% vyhraje Hillary.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Pochopitelne, mas tam SLIC 2.1Zkusil jsem i programy, které mi mají ukázat můj product key. Vyjely mi dva shodné výsledky, ale oba jiné než ten ze štítku.
Zbytecne, zase bude problem s rozvrzenim disku.Dělám recovery ze zálohy, kterou jsem si udělal na 4DVD kdysi dávno po reinstallu oken.
A pouzil jsi k tomu urceneho asistenta? Taky muzes zkusit GenuineTicket.xmlUpgrade by neměl být problém, pokud si člověk zapne jakoukoliv z asistenčních služeb windowsu. Ale upgrade mi pokaždé noťas jen rozvrtal. Proto jsem chtěl zkusit čistou instalaci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
To fakt nemá cenu, zůstávám na Win7...
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek