zdravim! včera jsem si nainstalovala nový antivir-avast (předesílám, že z oficiální stránky), protože na NODu mi došla licence. normálně sem ho nainstalovala a pak to po mně chtělo reset, tak sem to udělala, ale po návratu do widowsů počítač zamrzl (reaguje jen na pohyb myši) a když na něco kliknu, na cokoli, tak naskočí přesýpací hodiny a konec. když sem chtěla ten avast odinstalovat v nouzovym režimu, tak mi naskočla modrá plocha a zase nic. už fakt nevim, co dělat... (kámoš mě docela vyděsil s tim, že mám komplet zavirovanej počítač a bude třeba přeinstalovat windowsy) díky za každou radu
jo, jasně... no, právěže dám nouzový režim, naběhe černá obrazovka s ,,nouzový režim" v rozích, ale pak se objeví světle modrá obrazovka s přesýpacíma hodinama a nic-nereaguje
ne ne to nemyslím, takže otevřete BIOS (F2 nebo Delete při startu systému) a najděte tam bootování, nastavte bootování z CD/DVD mechaniky, uložte a restartujte počítač (F10). Naběhne instalaci Windows XP, zatím se neděste, protože místo stisknutí ENTER pro spuštění instalace stistkněte R pro spuštení konzole pro zotavení.
Myslím že přeinstalce je poslední možnost. Pokud to ten kámoš viděl a rozumí PC asi nebude jiná možnost,ale něco podobného se mi stáva tedka neustále. Po zapnutí pc se automaticky nespusti žádny program na liště. U mě stačí ctrl+alt+delete a rozjede se. Pochybuju že to bude stejný problém.
Argoneus: Jak může asi spustit obnovu systému když ji to po zapnutí zamrzne.
Dobrý den , díval jsem se na bazar a našel pár snad slibných počítačů, tak mi prosím poraďte jaký by byl nejlepší. Moc se v tom nevyznám, tak třeba kdyby jste věděli o nějakém dobrém za podobné peníze tak dejte vědět. Moc děkuji.
1.
2.
3.
4....
Poslední příspěvek
Jako ano, nejsou všechny bazarové ,ale za ty peníze co tam píšou, že jsou nové tak mi přijde ,že nikde z eshopu nenajdu.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.