No tak to je mistrovský plán... Nejlíp uděláš, když pudeš na brigádu... Bejt tvůj tata a zjistit, že jsi úmyslně rozbil CRT abys dostal LCD, nakopu tě tak akorát do pr..., nic jinýho si asi stejně nezasloužíš...zdenakrapek píše:dobre napady
musim presvedcit tatu at me koupi nove 24" LCD ten muj 17" shit me uz sere takze ho chcu nejak .........................
monitor :-D
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: monitor
- Baron Prášil
- Master Level 7

chtít okrást své rodiče a veřejně to přiznat.velmi otrlé 
a je to urážka sekce Problémy s hw-přesun do vše ostatní
(škoda že tu neni smeťák-budu ho navrhovat
)
//toto vyjadřuje pouze postoj autora k věci
přesun je výsledkem úsudku moderátora
a je to urážka sekce Problémy s hw-přesun do vše ostatní
(škoda že tu neni smeťák-budu ho navrhovat
//toto vyjadřuje pouze postoj autora k věci
přesun je výsledkem úsudku moderátora
Naposledy upravil(a) Baron Prášil dne 19 úno 2008 13:11, celkem upraveno 2 x.
-
guest
Nebuďte na něj jak na cizího. Třeba je to opravdu nekoukatelný? Já bych navrhoval, aby sem poslal screen jak to na tom monitoru vypadá, aby se dalo posoudit, jestli k tomu šizení má aspoň trochu důvod.
P.S. Kdopak z vás rodiče nešidil?
Kdo bez viny, hoď kamenem!
//sorry,já sem taky kradl rodičům cigára a drobáky,ale zničit několikatisícovou věc kterou mu dali a na kterou několik dní chodili do blbí rachoty aby mu udělali radost,aby z nich dostal novou?
ne,modrý bodrý duchu
tady by vzduchem měla letět rákoska
//Baron Prášil
P.S. Kdopak z vás rodiče nešidil?
Kdo bez viny, hoď kamenem!
//sorry,já sem taky kradl rodičům cigára a drobáky,ale zničit několikatisícovou věc kterou mu dali a na kterou několik dní chodili do blbí rachoty aby mu udělali radost,aby z nich dostal novou?
ne,modrý bodrý duchu
//Baron Prášil
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
já jsem to tušil, že za tím bude levárna
náhodou já jsem neměl nikdy důvod šidit rodiče. vždycky jsem měl co jsem potřeboval (popřípadě chtěl)
a nejsem rozmazlený 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
zdenakrapek
- Level 3

monitor
ja mam taky co chci ale tata do me porad vali ze dokud ten monitor jede tak ho budu met takze s tim at nepocita proste si objednam 24" LCD a reknu mu ze je to uz objednane a bude me muset dat prasule 
-
guest
- Baron Prášil
- Master Level 7

http://business.center.cz/business/prav ... spx#par257
zamykám a smažu,protože toto fórum nebude napomáhat trestnému činu
připomínky a nadávky,prosím na SZ
zamykám a smažu,protože toto fórum nebude napomáhat trestnému činu
připomínky a nadávky,prosím na SZ
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: monitor
Téma jsme již sice uzavřeli...ještě přidám malý komentář: opravdu nemá smysl úmyslně rozbíjet věc, aby jsi dostal jinou....napadla mě 1 rada, která tu nezazněla. Doporučuji oslovit tvé rodiče s tím, že CRT monitorem si ničíš svůj zrak - namá oči daleko více, vyzařuje více škodlivin atd. Nejlépe zkus vyhledat na internetu nějakou studii o tomto. S těmito argumenty by jsi mohl dřív nebo později uspět. S uzamknutím souhlasím, nemůžeme zde podávat návody, jak rozbíjet věci...zdenakrapek píše:ja mam taky co chci ale tata do me porad vali ze dokud ten monitor jede tak ho budu met takze s tim at nepocita proste si objednam 24" LCD a reknu mu ze je to uz objednane a bude me muset dat prasule
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek