Mass Effect 3 DLC's

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Odpovědět
ruzi.jiri
Level 1
Level 1

Mass Effect 3 DLC's

Příspěvek od ruzi.jiri »

Blíží se vydání čtvrtého dílu, tak jsem si chtěl oživit celou trilogii, Mass Effect jsem hrál chviličku po jeho vydání a teď koukám že na něj vyšlo plno příběhově zajímavých (alespoň dle popisku) DLC-ček, zprvu jsem nechápal jak je koupit, pak jsem našel na originu Bioware měnu.. spočítal jsem si kolik bych zaplatil za všechna DLC (jen příběhová, zbraně a skiny jsem nezapočítal) a byl jsem v šoku... opravdu 50 euro ??? Samotná hra se dá sehnat za 200 kč a DLC-čka za cca 1300 kč ??? Takže se chci zeptat jestli není nějaká jiná možnost jak DLC získat či koupit někde levněji. Prosím předem - neposílejte mi warez.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Mass Effect 3 DLC's

Příspěvek od Žbeky »

Sehnat nekde levnej tu menu. Bohuzel jinde, nez primo u bioware ta DLC nesezenes.

Kazdopadne kdybys mel vsechny ozelet, kup aspon the citadel. Jestli jsi hral ME od jednicky a mas k partakum nejaky vztah, je to jedno z nejlepsich DLC, co znam.

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
socirel
Level 6
Level 6

Příspěvek od socirel »

Hold politika EA, dlc máš v podstatě prémiový obsah, tak plať. Mohli to dát alespon do Trilogy edice, ale bohužel.
ruzi.jiri
Level 1
Level 1

Příspěvek od ruzi.jiri »

Bastardi..... za tu dobu co je hra venku už to mohlo být levnější... si museli vymyslet něco extra nějaký bioware body... hra 200 kč jedno DLC 300 kč, uplně jsem z toho přestal mít chut si to znovu zahrát...

Dodatečně přidáno po 33 minutách 14 vteřinách:
HA !!! :D tak jsem zjistil že DLC jsou i na MS 2 tak jsem si to musel vypočítat (DLC se vším všudy) a dohromady to vyjde na 105 éček neboli 2837 kč :) ( bez nepříběhových DLCček - zbraně a skiny - by to vyšlo jen cca o 15 euro levněji takže tím bych si moc nepřilepšil) tak tohle mi tu hru pohřbilo hodně hodně hluboko, zkusím se podívat zas až za 10 let.
Odpovědět

Zpět na „Hry“