Hellgate london

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Odpovědět
Yahoo3333
nováček

Hellgate london

Příspěvek od Yahoo3333 »

Ahoj , pls poradte Nainstaluju Hellgate London a nejde mi to spusit pise to neco , ze to nemohlo najít Knihovnu KERNEL32.dll.A neni to u prvni hry co mi to napsalo a nejeli mi pls poradte .. predem dik
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Je to originál, asi ne, co? Tak se nediv.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Yahoo3333
nováček

Příspěvek od Yahoo3333 »

Právě že mam original a nejede to
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Cituji: * Chyby v souboru KERNELL32.DLL

Na toto téma nám přišlo již více dotazů v různých variantách. K chybě došlo při spuštění prohlížeče (při startu Windows, při spuštění CD ROM apod.) Obecně se jedná o chybu jádra systému a těžko se dá na dálku (i na místě) odhalit, kde je chyba. Někdy se jedná o narušenou instalaci Windows, jindy o chyby na disku nebo o špatnou instalaci HW (zvláště při domácí montáži). Řešením je zkontrolovat stav HW a přeinstalovat Windows, příp. nainstalovat Windows na nově zformátovaný disk a pozorovat, zda se chyba bude vyskytovat opět.

Doporučení: Zkontroluj disk s opravou případných chyb. Zkontroluj paměť programem Memtest. Zkontrolus PC programem Mwav.exe.Pak dej vědět, jak jsi dopadl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Odpovědět

Zpět na „Hry“