3DMark Time Spy je optimalizovaný pouze pro Pascal
Jestli jsem to pochopil správně, tak benchmark nevyužívá všechny funkce DX12. Využívá pouze ty, které fungují na nejnovějších grafických kartách od nVidie.
Jak nám to ta úžasná nvidia mohla udělat? To určitě bude nějaká chyba... Nebo určitě budeme 1060 o mnoho lepší než RX 480... No i kdyby nebyla, tak si ji stejně koupím, protože prostě nvidia je lepší... No a teď vážně. Kdo si při ceně okolo 9k, koupí gtx 1060, která bude výkonově srovnatelná s RX 480 (zatím jen odhad), tak je u mě cvok... A nebo že by snad někdo chtěl ušetřit na elektřině?
Adys301 píše:3DMark Time Spy je optimalizovaný pouze pro Pascal
Jestli jsem to pochopil správně, tak benchmark nevyužívá všechny funkce DX12. Využívá pouze ty, které fungují na nejnovějších grafických kartách od nVidie
Já už ten humbuk přestávám chápat, přijde mi to jako nějaký witchhunt od AMD fans, kterým vadí dneska cokoliv.
Time Spy samozřejmě používá normálně AS, pokud jsou při testu zaplé, akorát na některých NV grafikách zůstává vyplý, přeci nedává smysl zapínat technologii, pro kterou ta technologie není optimalizovaná a podává při jejím zapnutí horší výsledek.
no koukám na recenze a ceny... a myslím, že RX 480 má perfektní konkurenci...
provozní vlastnosti jsou u GTX 1060 o mnoho lepší, výkon je srovnatelný ale lehce je 1060 lepší a cena hned ze začátku 7 599,- já jsem tedy mile překvapen
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?