Kamoš mi donesl originál windows xp když jsem ho začal instalovat instalace byla v angličtině po restartu jak už se to instaluje v charakteristických tabulká windowsu XP jsem nastavil jazyky na czech po dokončení instalace je ale windows xp pořád v angličtině nemusí se to nějak nastavit až teď? popřípadě jak???Díky
Ovládací panely - Místní a jazykové nastavení. Pokud nejde čeština nastavit, tak si musíš chybějící jazykovou verzi, jak uvádí Weslo, stáhnout ze stránek Microsoftu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ovládací panely -> Místní a jazykové nastavení -> založka Jazyky -> tlačítko Podrobnosti -> v horní roletě vybereš výchozí jazyk. S tím ti budou Windows startovat. Ostatní nainstalované jazyky můžeš přepínat kombinací kláves, kterou si nadefinuješ pod tlačítkem Nastavení kláves ve stejné založce.
Dobrý den, provedl jsem na svém starém pc s w10 obnovení počítače do továrního nastavení, a to s odebráním všeho (osobních souborů, aplikace i nastavení). To by mělo být vhodné při prodeji počítače,kdy se data smažou tak, že bude obtížné disk...
Poslední příspěvek
Díky, již jsem se raději zařídil jakoby to někdo ukrást mohl.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.