Windows 8.1 mi poslední dobou nějak hnijí nebo co:
po start asi minutu:
1. vytěžuje služba wuaserv (windows update) 100% jádro (pravidelně) asi měsíc
2- vytěžuje služba sppsvc(ochrana softwaru) 100% jádro (dnes poprvé)
3.Také mi nejde ukončit služba APPinfo (informace o aplikaci) - při ukončování progressbar trvá asi 30 sekund a pak to zahlásí The service did not respond to the control request in a timely manner
4.V Ovládací panely\Síť a Internet\Síťová připojení - když chci dát u nějakého objektu Vlasntnosti, tak to napíše Došlo k neočekávané chybě.
CO způsobuje dané chyby? Jak je opravit?
Proč jsou windows 8 v tomto směru tak roze*né ? Windows 7 naprosto OK. Jsou windows 10 lépe?
Poradíte, jak opravit hlavně tu podělanou službu windows update? pokaždé ji ukončím a startuje tak 3x za hodinu (+po spuštění ntb) a žere jádro na 100%.
Jedna z možností je službu update úplně vypnout a aktualizace (hlavní aktualizace vydává Microsoft druhé úterý v měsíci) nainstalovat jednou za měsíc ručně: http://download.wsusoffline.net/
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.