"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
S Ferou 3 můžu jít maximálně na 4.6GHz při 1.3 V o víkendu budu dávat Noktua NH-D15 tak sem hodím Výkon s přetočeným cpu na 5.0 GHz jak jde vidět skylake vede dobře teplo, na 4.6 GHz sem nešel přes 60 stupňů. S chladičem za 700 stovek
Case:Fractal Define R5 4x fan Noctua Redux. Cpu:AMD Ryzen 5 2600 Psu:EVGA SuperNOVA 750 G2 750W Gpu:MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X Ram:Corsair DDR4 3600MHz CL16 MB:ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
díky za rady a odpovědí vše jsem zvážil ale hlavně díky alferi za dobrý benchmark ten mi ukazal že mám 11 tis bodu což je za mě dobré každopádně když dosahuju normálního výkonu v benchmarku, znamená to že ten problém musí být ve hrách?