Potřebuju něco jako je Autodesk 123D Catch. Zkoušel jsem to, ale prostě mi to nespojí ty objekty, nevím proč no. Neznáte někdo nějakej podobnej program ?
V tom prípade si preštuduj: Andrew Gahan: 3ds Max - Výukový průvodce tvorbou postav, vozidel, budov a prostředí (Computer Press) - túto knihu naozaj odporúčam Ján Kříž: Mistrovství v Autodesk 3ds Max (Computer Press)
Máš tam plno návodov, ukážok a vysvetliviek, ktoré ti môžu byť užitočné.
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Ahoj,
mám aktuálně starou PC skříň a určitě budu kupovat novou, která bude vzhledově hezčí.
Avšak si na to úplně netroufám a proto hledám někoho, kdo by mi s tímto předěláním pomohl.
Jsem z Moravskoslezského kraje, takže pokud se tu najde někdo,...
Poslední příspěvek
Stejně jako ostatním, tak se mi nelíbí požadovat záruku funkce po někom u něčeho, co se může pokazit bez zapříčinění něčí neschopnosti/neodbornosti. Tím hůř, když někdo takového obětního beránka hledá tady na fóru a nepožaduje to když už teda tak...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...
Zdravím, sháním program/přehravač videa, ve kterém bych byl schopen při pozastavení videa do něj kreslit, něco jako elektronická tužka, co používají ve studiu při hokeji.
Díky za rady.
Poslední příspěvek
Epicpen je přesně to co hledám. Free verze bohatě stačí, naprostá pecka.
Díky moc všem za tipy.