Case je zepředu zaplastovanej, dole má displej a zpodněj saje..a saje docela dost mi přijde... mám tam asi blbě ten chladič na procesoru, ikdyž teda nevím jak líp ho tam dát... teplota ve skříni spadla cca o 5stupňů, grafika je na tom taky líp, ale ten procák...ten procák...
já mám taky P4 3GHz a taky.. v klidu kolem 45-50 a při zátěži 55-60 ale těch 60 sem tam moc nemýval, teďka poslední dobou mám i přez 60, ale to bude tím že je tam trochu prach, budu to muset vyčistit... ale taky topí celekm, a 40 sem nikdy nezaznamenal..
PS.: chladič mám origoš od Intelu, takovej ten strašnej
Když vyčistím chladič jedu v klidu kolem 35°. Myslel jsem jestli ti chladič jede furt naplno.
Je divný že ti to neuchladí to by se snad musel otáčet opačně.
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Ahoj, chtěl bych poradit ohledně nového chlazení. Zde jsou moje komponenty a pod ně vypíšu i problém.
Mám -
1.Procesor - AMD Ryzen 5 5600
2.Chladič na procesor - ARCTIC Freezer A35 A-RGB
3. pasta použitá - ARCTIC MX-4 Thermal Compound
(sestaveno...
Poslední příspěvek
Foto otevrene skrine, kde je videt rozmisteni komponent a vsech ventilatoru by se hodilo take.
Dobrý den, píši zde, s prosbou o radu s koupí notebooku ( převážně na školu - IT ).
Chtěl bych minimum celkové kapacity RAM 16GB (DDR4 stačí), nejlépe, aby šlo upgradovat na 32 . Grafika by mohla být i integrovaná, pokud by jsem mohl alokovat paměť...
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem