Ahojky,
stáhla sem si film, a nejdou mi k němu spustit titulky, ty co tam byly sem vymazala bylo jich tam asik 30 a tak sem si stáhla z titulky.com jenom 2..a nejdou mi přehrát v žádnym přehrávaču → BS player, WM2 player ani Jetaudio..nic..plsky poradte....mám to stejně pojmenovany ajik ve stejné složce.
Titulky pojmenuj podle názvu filmu,nebo naopak,přejmenuj film podle názvu titulků. Film a titulky musí mít stejný název.
Koncovku titulků zjistíš,tak.že si je najdeš tam kde je máš uložené (tento počítač) a pouhým najetím kurzoru se ti zobrazí informace o souboru.
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 31 led 2008 20:48, celkem upraveno 1 x.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
v té složce co jsi uvedla na screenu nejsou evidentně žádné titulky... ty soubory .r.. jsou soubory winraru. jaký je to film? poslal bych ti funkční titulky.. :-) a nebo zkus ty titulky, co jsi stáhla z titulky.com při spuštěném filmu "přetáhnout" do přehrávače... u mv2 playeru to tak jede. u windows media playeru mi taky blbnou titulky... jet neznám. u BSka by to mělo taky jít...
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl
[quote="pikaso.andreas"]v té složce co jsi uvedla na screenu nejsou evidentně žádné titulky... ty soubory .r.. jsou soubory winraru. jaký je to film? poslal bych ti funkční titulky.. :-) a nebo zkus ty titulky, co jsi stáhla z titulky.com při spuštěném filmu "přetáhnout" do přehrávače... u mv2 playeru to tak jede. u windows media playeru mi taky blbnou titulky... jet neznám. u BSka by to mělo taky jít...[/quote]
Zlatý kompas ..dííky
U BS mi nejedou(ty z titulky.com), a windows media nemám ani
přípony souborů na http://www.filext.com,pokud seš si jistá,že jsou to určo ty tebou zmiňovaný přípony,jinak je na to dobrej VLC nebo ta nová věc z Koree,oba umí opravit i poškozený a jinak zpachtěný (špatně pojmenovaný) titulky
Tak za 1: ten screen co jsi poslala,tak to jsou zabalené soubory,které se musí rozbalit.
a za 2: to co máš v total commanderu,tak máš sice označené CD1 CD2,ale jsou to ty samé soubory,chybí ti soubory 1-29
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 31 led 2008 21:11, celkem upraveno 1 x.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated