Děkuji všem za rady
Špatné načítání windowsu
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Špatné načítání windowsu
Dobrý večer, mám problém s načítáním windowsu. Když zapnu pc tak se mi sám od sebe načíst windows, objeví se mi chyba "No bootable device, press any key to reset" což teda udělám a pak mačkám F11 to mě hodí nejspíš do biosu, zobrazí se mi dvě položky jedna se jmenuje "SATA: M41000.... a pak to nějak pokračuje" a druhá je "2/2TB infinity. No zvolím teda první možnost a až pak se mi začne načítat windows.
Děkuji všem za rady
Děkuji všem za rady
Re: Špatné načítání windowsu
Máš špatně v Biosu nastaven disk, z kterého se má bootovat (spouštět windows). Zkontroluj zda tam je nastaven "Sata" M41000.... (to je ta první možnost).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Teďka nějak moc nerozumím co a jak bych měl zkontrolovatPic píše:Máš špatně v Biosu nastaven disk, z kterého se má bootovat (spouštět windows). Zkontroluj zda tam je nastaven "Sata" M41000.... (to je ta první možnost).
Nastav v BIOSu spouštění windows jako první disk "Sata M41000....". Nic nepíšeš o PC, takže se mrkni do manuálu k základní desce, kterou klávesou se dostaneš do BIOSu a tam to najdi a nastav - např. First Boot Device, či podobně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek