Zamrzání Sencor Element P 350
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Zamrzání Sencor Element P 350
Hardware je síce slabý, ale treba vyskúšať všetky možnosti...ak to nie je dostatočne vyladeným sw, tak potom bolo zbytočné taký fón kupovať
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
-
lennonreloaded
- Level 3

Nějak pořád nevidím žádnou radu......
Už jsi ji dávno dostal (na minulé stránce). Pokud to nechápeš, jak ti to říkají...
Hardware je na hovno a Android je absolutně neodladěný, to způsobuje to, že je telefon naprosto nepoužitelný. Jediná tvoje šance, jak to zlepšit, je použít jinou ROM s upraveným Androidem, který by mohl hardwaru trochu ulehčit práci a tím tě částečně zbavit starostí.
Hardware je na hovno a Android je absolutně neodladěný, to způsobuje to, že je telefon naprosto nepoužitelný. Jediná tvoje šance, jak to zlepšit, je použít jinou ROM s upraveným Androidem, který by mohl hardwaru trochu ulehčit práci a tím tě částečně zbavit starostí.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
lennonreloaded
- Level 3

Asi sem úplně blbej ale tomuhle nerozumím.
"Hardware je na hovno"- můžu požádat o vysvětlení, proč je HW na hovno??
"Android je absolutně neodladěný" - a co to znamená? Proč v jiných phonech funguje??
Já nechci "částečně zbavit starostí", já jich potřebuju zbavit úplně, takže to, co jsi mi napsal, je mi ho.no platný!!
"Hardware je na hovno"- můžu požádat o vysvětlení, proč je HW na hovno??
"Android je absolutně neodladěný" - a co to znamená? Proč v jiných phonech funguje??
Já nechci "částečně zbavit starostí", já jich potřebuju zbavit úplně, takže to, co jsi mi napsal, je mi ho.no platný!!
Pokud se jich chceš zbavit úplně, tak si kup "normální" telefon. Nic jinýho ti nepomůže.
Sestava v profilu.
-
lennonreloaded
- Level 3

Můžeš mi prosím prozradit, co je na Sencoru Element P 350 nenormálního?
Ježiši maria, to, co jsem ti napsal v předposledním příspěvku a to, co ti tu každej píše. Je to prostě kšunt a za tu částku, co stojí, se nedá čekat nic jiného...
Sestava v profilu.
-
lennonreloaded
- Level 3

Ale to neřeší můj problém. Já potřebuju jen nějak eliminovat stav, kdy po ukončení volání telefon zamrzne a musím vyndat baterii, abych ho mohl vrátit do provozuschopného stavu. Zatím jsem se tu dozvěděl jen, že je to šunt a že jsem si ho neměl kupovat. Rady nad zlato. Ani náznak nějakého konstruktivního nápadu, jak tuhle situaci řešit. Tak se prosím Karrexi snaž v tomto směru a neobtěžuj mě kravinami. Děkuji.
Nejde jen o to že značky Sencor a Genius mají ve svých zařízeních slabý hardware, ale on ten hardware je velmi nekvalitní a poruchový. Tomuhle uživateli to ale nevysvětlíme, je to zbytečná práce ... snad to bude varováním aspoň pro ty, co se poučí.
-
lennonreloaded
- Level 3

Vím, že jsem šťoural, ale najde se tu prosím někdo, kdo mně vysvětlí, co to je "slabý hardware"? A pak také jaký tato skutečnost může mít vliv na to, nač jsem se ptal na začátku, tedy proč po ukončení volání nejde to volání ukončit i SOFTWAROVĚ na tomto telefonu??
Obecně jsem schopen pochopit leccos. Ale jestliže položím konkrétní otázku, tak potom obecné odpovědi neberu, jsou to bláboly, a mám zájem o konkrétní odpověď. Pokud neexistuje, jsem schopen se i s tím smířit.
Obecně jsem schopen pochopit leccos. Ale jestliže položím konkrétní otázku, tak potom obecné odpovědi neberu, jsou to bláboly, a mám zájem o konkrétní odpověď. Pokud neexistuje, jsem schopen se i s tím smířit.
Hardware slabý není, měl jsem ještě 2x slabší telefon (256MB RAM a jednojádro) a tam jsem měl flashnutou 4.2.2 a jela, volání neblblo. Nejspíše výrobce něco podělal v systému a jejich aplikaci na volání. Zkus si z Google Play stáhnout jinou.
Třeba:
https://play.google.com/store/apps/deta ... hut.dialer
https://play.google.com/store/search?q=dialer
Třeba:
https://play.google.com/store/apps/deta ... hut.dialer
https://play.google.com/store/search?q=dialer
Slabý hardware je takový, který nestačí na požadavky softwaru který na něm běží. Asi jako bys na 486ce při 66 MHz a se 32 MiB paměti chtěl spustit W10. Přitom ten počítač měl ve svojí době osmkrát větší RAM než tehdejší Windoze vyžadovaly a bylo to nadupané herní dělo! Jenže dnešní software je nabobtnalý slepenec který žere nepředstavitelné množství prostředků, a potřebuje tisíckrát víc výkonu i místa než by pro jeho činnost stačilo kdysi. Přitom dělá totéž.lennonreloaded píše:Vím, že jsem šťoural, ale najde se tu prosím někdo, kdo mně vysvětlí, co to je "slabý hardware"?
Víš jak fungují hardwarová přerušení? Jak pracuje jejich programová obsluha a co všechno se musí udělat? To je jedna z možných příčin toho, že ten přístroj nereaguje, nebo reaguje velmi opožděně. Když se k tomu přidají chyby v návrhu hardwaru, nebo třeba jenom různé "úspory", nastane peklo.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek