Defragmentace-problém
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Defragmentace-problém
Mám OaO Defrag v8.6. Nedefragmentoval jsem od 25.prosince 2006 (tehdy ještě přes win. def.). Teď po tak dlouhé době jsem se rozhodl opět defragmentovat. Spustil jsem ji v 8:20. Do teď mám hotovo 9 procent(16:30). Je to normální???
Disk: 232 GB
Volné: 27,54 GB
Stupeň fragmentace: (před spuštěním def.) 47 procent.
Typ defragmentace: SPACE
Počet souborů: 388 000
Soub. sys. NTFS
Zkuste poradit. Díky.
Disk: 232 GB
Volné: 27,54 GB
Stupeň fragmentace: (před spuštěním def.) 47 procent.
Typ defragmentace: SPACE
Počet souborů: 388 000
Soub. sys. NTFS
Zkuste poradit. Díky.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
To je ale trochu spatne ne?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Pro rychlejší defragmentaci máš málo volného místa na disku. Nejlepší je cca 20% celkové velikosti disku což je u Tebe min 40Gb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Pri defragmentaci by mel bejt komp absolutne v klidu.bilcus píše:OK tak to jo mě to přišlo divný že je zatim jen 10 procent. A nevadí že mám s defragmentací spuštenej i internet?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No ja pouzivam na 160gigovy disk IobitSmartDefrag a tak dlouho mi to netrva ani nahodou,odhadem tak 2 az 3 hodky,vetsinou ho psoustim dkyz jdu spat,ma totiz automaticke vypnuti pocitace po dokonceni,coz se mi moc libi.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek